"Ми розійшлися по смсках": Морозюк про те, як, чому та коли порвала з Гринкевичем

21 березня, 12:00

Художниця Соня Морозюк, яка 17-го січня в Instagram оголосила про розрив заручин із фігурантом корупційного скандалу Романом Гринкевичем, запевнила, що не знала про його плани втекти з України.

Зі слів Соні, востаннє вони бачилися особисто 8-го січня, а розійшлися за декілька днів до того, як чоловікові оголосили підозру.

Про це Морозюк розказала Дмитрові Гордону.

Соня після 2-місячного мовчання розговорилася про свого екснареченого

Соня після 2-місячного мовчання розговорилася про свого екснареченого


Як пригадала Соня, Роман на початку стосунків підкорив її тим, що був "відкритий, щирий, добрий, уважний, турботливий". А його батьки, Ігор та Світлана, видалися їй "позитивними та люблячими".

"Про ці всі статки, про котрі писали статті - я їх не бачила. За період наших стосунків ніяких нових автомобілів чи квартир не було придбано. Стосовно статків, він не справляв враження людини, котра дуже заможна, я думаю, що знаємо людей і побагатше", - зазначила художниця.

Тому, запевнила Морозюк, те, що сталося потім, стало для неї таким шоком.

"Я була в ах*ї. Я була дуже здивована, м'яко кажучи, коли затримали Ігоря, в мене був шок. Тому що ніхто мене не набирав уранці: "Сонька, я йду давати хабар", і я була в шоці. Звичайно, це ніяк не обговорювалося вдома, що таке буде відбуватися. Я була просто в шоці, коли побачила відео в Telegram-каналах", - сказала вона.

Авторка Мазні стверджує, що Гринкевич не справляв враження дуже заможної людини

Авторка "Мазні" стверджує, що Гринкевич не справляв враження дуже заможної людини

"Коли затримали Романа, ми вже в той час не були разом. Я хочу зробити такий сторітелінг стосовно дати: ми з ним не були вже разом як пара, ми розійшлися до оголошення підозри (Роману). Тому що в мене був шок, у нас були складнощі в стосунках, тому що ми бачили різні шляхи вирішення проблем деяких, ми втратили довіру один до одного і ми розійшлися. Це було до оголошення підозри. А потім я бачила підозру, бачила розшук, затримання. Дивитись відео мені було боляче і неприємно", - побідкалася вона.

Запитання, чи було їй шкода Гринкевича-молодшого, Морозюк назвала "складним", мовляв, вона "кохала іншу людину".

"Коли я прийняла це важке рішення, що потрібно завершувати ці стосунки, звичайно, я хотіла, як дорослі люди, зустрітися і поговорити. Для мене це було важливо, щоби тет-а-тет розказати, чому я вирішила так зробити, його вислухати. Але при моїх проханнях "давай зустрінемось", він не знайшов змоги зустрітися. Ми розійшлися по смсках. Я написала повідомлення", - пригадала вона.

"Він написав на кшталт "це твій вибір" і все", - розповіла Соня.

Лавсторі Романа й Соні завершилася смскою

Лавсторі Романа й Соні завершилася смскою

Скріншот Євген Плінський

Відповіла Морозюк на запитання, чи допускає ймовірність того, що вони з Гринкевичем колись знову зійдуться.

"Я думаю, що ми не будемо разом, і я не допускаю таку імовірність", - заявила дівчина.

Однак Соня припускає, що натомість вони з Романом колись могли би утнути дещо в стилі художниці Марини Абрамович. Вона мала на увазі перформенс "У присутності митця" 2010-го року, коли, опинившись лицем до лиця за столом зі своїм екскоханим Улаєм, мисткиня заплакала і простягла йому руки.

Нагадаємо, Морозюк і Гринкевич перебували у стосунках п'ять місяців, із них два - в статусі наречених. Пропозицію Роман зробив дівчині у Венеції.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів