"Я нікого не зраджувала": Морозюк розказала, як, будучи ще заміжньою, почала стосунки з Гринкевичем

21 березня, 10:30

Художниця Соня Морозюк, витримавши кількамісячну паузу та давши трохи ущухнути галасу навколо її екснареченого Романа Гринкевича, заговорила про їхні стосунки в інтерв'ю.

Зокрема 25-річна Соня розповіла Дмитрові Гордону про те, як вона, на той момент заміжня жінка, та майбутній фігурант корупційного скандалу почали зустрічатися.

Морозюк на інтерв'ю прийшла з новою стрижкою та вбралася в футболку, на якій, мабуть, її нове життєве гасло: Не даю без декларацій

Морозюк на інтерв'ю прийшла з новою стрижкою та вбралася в футболку, на якій, мабуть, її нове життєве гасло: "Не даю без декларацій"

Зі слів Морозюк, Гринкевич написав їй у Instagram, щоби подякувати за участь у благодійному івенті.


"Ми з ним почали спілкуватись в Instagram, ми не бачились. Звичайне спілкування, Instagram-переписка. Спілкувались, потім не спілкувались, потім щось на історію відповів три слова, а через деякий час, наприкінці червня Роман запросив мене на свій день народження. Я сказала, що можу заїхати з подругою, привітати. Так і відбулося, я заїхала, привітала на пів години і все. І ми почали спілкуватись уже в реальному житті", - поділилася дівчина.

Соня запевнила, що жодного любовного трикутника не було.

"Я нікого не зраджувала. В мене був шлюб, ми завершили стосунки, але, на жаль, розумієте, через війну багато розлучень і розірвати шлюб офіційно - це займає якийсь проміжок часу: стати в чергу, дається певний термін, щоби ви там щось налагодили... це процес" - пояснила вона.

Соня запевняє, що свого попереднього чоловіка, теж Романа, не зраджувала

Соня запевняє, що свого попереднього чоловіка, теж Романа, не зраджувала

"Але паралельно я ні з ким стосунки не будувала. Я завершила ці стосунки, почала інші - отак все і траплялось. Паралельно я ніколи ні з ким не зустрічалась, тому що це не моя історія взагалі", - заявила Морозюк.

А ще вона розказала, як вони з Гринкевичем зазвичай проводили час.

"Спілкувались про його життя, про моє життя, разом відвідували тир, наприклад, або їздили на природу, на риболовлю їздили. Звичайний час разом", - зазначила вона.

Нагадаємо, Романа Гринкевича було затримано 22-го січня. Мережа на цю подію відреагувала фотожабами, не забувши і про Соню.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів