Соня Морозюк пояснила, звідки в неї дві квартири та нежитлове приміщення за 4,6 мільйона

13 січня, 09:51

Художниця Соня Морозюк прокоментувала інформацію АРМА про майно скандальної сім'ї її нареченого Романа Гринкевича. У переліку нерухомості львівського бізнесмена значаться дві квартири, які належать 25-річній Соні.

Про це вона написала в Instagram.

"У відповідь на звинувачення, що у "мене знайшли дві квартири". Квартири є. Але. Одну купив мій батько (продавши до цього нерухомість у Харкові), і оформив частку на мене. Він є платником. Це його гроші, не мої. Другу я купляла частковою допомогою батька, і він є співвласником", - написала Морозюк.

Вона зазначила, що одну квартиру купила 16 серпня 2022 року, а іншу - 2 червня 2022 року.


"З Романом Гринкевичем ми познайомилися майже через рік після цих покупок" - додала художниця.

Соня з Романом на відкритті її персональної виставки

Соня з Романом на відкритті її персональної виставки

За словами Соні, приміщення під свою галерею-студію у Києві вартістю 4,6 мільйона гривень вона теж придбала сама.

"Щодо нежитлової нерухомості під майстерню: її ціна склала 4,6 млн грн. Це приблизно один мій річний дохід. Всі такі угоди проводяться безготівкою, і банк перевіряє джерело надходження коштів. Нагадаю, що вже не один рік ФОП і плачу податки. Нагадаю також, що готую документи для добровільної подачі декларації, щоб було ще зрозуміліше" - зазначила Морозюк.

Нагадаємо, Соня Морозюк заручена з сином львівського бізнесмена, якого підозрюють у обкраданні ЗСУ. Художниця теж потрапила у скандал.

Після цього в Інституті проблем сучасного мистецтва НАМ України призупинили персональну виставку Морозюк.

До слова, сама Соня заявила, що не знає, як заробляє її наречений і пообіцяла розірвати з ним стосунки, якщо виявиться, що він причетний до корупції.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів