"Сприймала знущання як правду": Трінчер показала себе підлітком і згадала, як її булили через зовнішність

3 квітня, 10:30

Акторка та співачка Анна Трінчер, яку доволі часто критикують у мережі (зокрема й через зовнішність), закликала підписників не реагувати на такі викиди.

В Instagram Анна показала маленьку і юну себе та нагадала, як неодноразово піддавалася булінгу з боку однолітків.

"Світ- жорстокий, і ця дівчинка це дуже добре знає... Її булили в школі за волосся, за нетипову зовнішність, за зайву вагу... Вона не вміла відстоювати свої кордони, тому всі знущання сприймала, як правду про себе", - розказала свою історію Трінчер.

В дитинстві виконавиця зазнала чимало знущань з боку однолітків

В дитинстві виконавиця зазнала чимало знущань з боку однолітків

фото з instagram

За словами Ані, тато не пояснив і не показав їй, яким має бути ставлення чоловіка до жінки, через що її самооцінка неабияк постраждала.

Тато не показав їй, як до неї повинні ставитись чоловіки, тому вона обирала не тих... А одного разу стикнулась з насиллям у свій бік, - зізналася Анна

"Тато не показав їй, як до неї повинні ставитись чоловіки, тому вона обирала не тих... А одного разу стикнулась з насиллям у свій бік", - зізналася Анна

Однак Трінчер знайшла сили стати найкращою версією себе. І у співачки це чудово виходить.

Це після Ані

Це "після" Ані

Як відомо, з самого дитинства Трінчер вважала себе "гидким каченям". У 2022-му вона розповідала про незакриті гештальти та психологічні травми стосовно зовнішності.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів