61-річному Тому Крузу закидають роман із дочкою ексдепутата держдуми РФ. ФОТО

13 грудня 2023, 16:45

Здається, 61-річний голлівудський актор Том Круз після низки невдалих залицянь таки знайшов собі пару. І не серед колег чи відомих співачок, як намагався раніше, а серед росіянок.

Принаймні, про це повідомляє Daily Mail, із посиланням на близького до оточення актора інсайдера.

Вибір актора впав на 36-річну світську левицю Ельсіну Хайрову, яка є ексдружиною російського олігарха Дмитра Цеткова та дочкою колишнього депутата держдуми РФ Рината Хайрова.

Круз знайшов пасію серед росіянок?

Круз знайшов пасію серед росіянок?

фото GETTY IMAGES

Як запевнило джерело, Круза та Хайрову помітили на вечірці в Лондоні, де вони обіймалися й танцювали весь вечір. Цікаво, що це була російська вечірка і Круз був на неї запрошений як "плюс один" жінки.

36-річна Ельсіна вже багато років живе у Лондоні та будує там кар'єру світської левиці в найкращих традиціях російських еліт

36-річна Ельсіна вже багато років живе у Лондоні та будує там "кар'єру" світської левиці в найкращих традиціях російських еліт

фото GETTY IMAGES

"Вони були (того вечора - ред.) нерозлучні. Очевидно, що пара. Він так був захоплений нею. Круз був дуже привітним. Його постійно просили сфотографуватися, а він ввічливо відмовляв. Згодом діджею довелося зробити оголошення російською, що містер Круз не фотографується", – сказав інсайдер.

Як повідомляють ЗМІ, Хайрова є громадянкою Великої Британії. На двох з ексчоловіком вони володіють нічогенькою нерухомістю. Зокрема, маєтком у графстві Суррей вартістю 22 мільйони фунтів, будинком у Лондоні за 18 мільйонів фунтів, а також житлом у Дубаї та на Кіпрі.

Цікаво, що розлучення російської парочки певний час не сходило зі шпальт британських видань. Із курйозного – Ельсіна намагалася приховати від чоловіка свою колекцію сумочок вартістю приблизно 1 мільйон фунтів.

Ельсіна на фото ліворуч позує з подружками у Лондоні: світською тусовщицею Наталією Карпчук (у минулому переможниця конкурсу Мисс Свердловская область) та Еліною Сафаровою – дочкою російського політика Асгата Сафарова

Ельсіна на фото ліворуч позує з подружками у Лондоні: світською тусовщицею Наталією Карпчук (у минулому переможниця конкурсу "Мисс Свердловская область") та Еліною Сафаровою – дочкою російського політика Асгата Сафарова

фото GETTY IMAGES

Нагадаємо, Круз – відомий прихильник саєнтології. Подейкують, що його дівчат має схвалити церква і що це неодноразово впливало на його стосунки з жінками.

Серед іншого, саме саєнтологію називають головною причиною, через яку він вже багато років не спілкується з власною донькою Сурі від актриси Кеті Холмс.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів