Дружина Тайсона Ф'юрі показалася в глянці з їхнім сьомим нащадком та розсекретила його оригінальне (і ні) ім'я

2 жовтня 2023, 15:45

Британська зіркова пара, боксер Тайсон Ф'юрі та його дружина Періс, які 18-го вересня стали батьками сьомої дитини, розсекретили ім'я маляти - Принц Ріко Періс.

Хлопчик "дебютував" у журналі "OK!", а в інтерв'ю Періс пояснила, чому вони з чоловіком вирішили назвати синочка саме так.

Періс і Тайсон у вересні всьоме стали мамою й татом

Періс і Тайсон у вересні всьоме стали мамою й татом

Ім'я Принц було цілком очікуваним, враховуючиносять, що троє старших братів новонародженого звуться Принц Джон Джеймс, Принц Тайсон ІІ та Принц Адоніс Амазія.


"Я - король, а вони - принци, поки не зароблять собі гідного імені", - свого часу пояснював це Тайсон.

Тепер у родині Ф'юрі четверо Принців

Тепер у родині Ф'юрі четверо Принців

Ріко малюка назвали на честь його троюрідного дядька, кузена Тайсона, який торік загинув.

"Також ми додали моє ім'я, оскільки в мене семеро дітей, але досі жодного не було названо на мою честь, тож Тайсон так подумав: "Ну ж бо, вже час!", - поділилася 33-річна Періс.

Основним іменем, яким кликатимуть хлопчика в родині, все ж буде Ріко.

Новонароджений Ріко дебютував у глянці, а надалі, мабуть, часто з'являтиметься в Instagram мами-інфлуенсерки, як старші брати і сестри

Новонароджений Ріко дебютував у глянці, а надалі, мабуть, часто з'являтиметься в Instagram мами-інфлуенсерки, як старші брати і сестри

Як відомо, дочок Ф'юрі звуть Венесуела Лінда, Валенсія Ембер та Атіна Амур.

Багатодітна мама зізналася, що вони з чоловіком вагалися, чи заводити ще одну дитину, адже з попередньою пережили справжнє жахіття: новонароджена Атіна потрапила до реанімації, потім у неї зупинилося дихання, і в якийсь момент Ф'юрі боялися, що втратять дочку.

Але зрештою вони зважилися, і цілком імовірно, що в Ріко колись з'являться молодші брати і сестри.

"Щоразу, як у нас народжується ще один, він (Тайсон) каже: "Більше ні, Періс! Це надто важко!" Він розчулюється і каже: "Ти міг померти", через те, що сталося з Атіною. Але потім дитина досягає дитсадівського віку і я завжди думаю: "О, мені хотілося би новонародженого!" Я завжди хотіла велику родину", - поділилася Періс.

"Я бачила кілька негативних коментарів: "О, в них так багато дітей", але ми доглядаємо їх, ми їх годуємо, я всіма ними опікуюся. Вони всі щасливі та здорові й люблять одне одного, тож я не бачу проблеми", - додала жінка.

Нагадаємо, шлюб Тайсона та Періс, які закохалися одне в одного ще підлітками, пережив серйозні випробування. Спортсмен боровся депресією, алкогольною та наркотичною залежністю. Декілька років тому Ф'юрі діагностували біполярний розлад особистості.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів