"Нехай поживуть": Матвієнко розповіла, чи знайома з обранцем старшої дочки, якою тещею буде та чи думає про статус бабусі

14 червня, 17:00
Тоня Матвієнко у кремовому луці
Тоня розповіла про обранця дочки
фото з Instagram Тоні Матвієнко

Співачка Тоня Матвієнко виховує двох дочок: 23-річну Уляну від попередніх стосунків та 8-річну Ніну від чинного чоловіка, співака Арсена Мірзояна.

Так от старшу донечку зірка всерйоз вважає своєю подругою. У телешоу "Ранок у великому місті" вона також розповіла, чи знайома з обранцем Уляни, разом з яким дівчина нині живе.

"У неї є хлопець. Поки ще не настільки (добре знайомі - ред.). Я бачила його лише 2 рази. Вона мене береже, щоб не так відразу… Бо пам’ятаєш, як це колись казали, якщо вас з мамою познайомили, то буде весілля", – жартома відповіла Тоня.


Дочка Тоні Матвієнко Уляна

23-річна Уляна нині живе з коханим

фото з Instagram Тоні Матвієнко

"Нехай поживуть, наживуться, перевірить його. Бо я можу колись щось сказати, коментар якийсь, щось неприємне. А вона хоче все сама", – додала Матвієнко.

Зі слів співачки, про можливість стати бабусею вона вже замислювалась.

"Я як теща, мені здається, добра. Я така, все в сім’ю. Можу все їм там подарувати, віддати… Я про це (статус бабусі - ред.) думала. Думала так собі: "Як це колись у моєї Уляни буде дитина? Я буду бабусею. Це так класно", – поділилася виконавиця.

Нагадаємо, нещодавно Матвієнко розповіла про розподіл домашніх обов’язків з Мірзояном.

А сам чоловік нещодавно показав відкриття купального сезону з донечкою Ніною у Києві.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів