"Ніхто не питає, чи я хочу готувати, прати, прибирати": Матвієнко розказала про їхній із Мірзояном побут

28 травня, 16:30

Співачка Тоня Матвієнко зізналася, що не любить хатню роботу. Утім, усе одно левова частка їхнього з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, побуту лягає саме на неї.

Про це 43-річна Тоня, яка попросила трохи перенести час інтерв'ю, бо саме варила зелений борщ, розповіла Oboz.ua.

Тоня розказала, як вони з Арсеном розподіляють побутові завдання

Тоня розказала, як вони з Арсеном розподіляють побутові завдання

"У мене чоловік дійсно теж непогано готує. Але якщо проаналізувати цей тиждень, я варила борщі, супи, а він зробив фарширований перець – дуже таке люблю. І, як на мене, все, що готується з допомогою м'ясорубки, повинен робити чоловік. Тому м'ясне – це Арсен. Можливо, ще тому ця страва готується лише його руками, бо у мене не вистачає терпіння оте все фарширувати, а в нього швидко виходить", - поділилася Матвієнко.


"Зізнаюся, ми з чоловіком у Києві в ресторани не ходимо. Навіщо витрачати гроші, якщо це можна приготувати смачно самим? Щоправда, йому це подобається, а я роблю, бо треба. Ну а як інакше? Не сама живу, у мене родина. Ніхто не питає, чи я хочу готувати, прати, прибирати. Арсена частіше не буває вдома, багато їздить з концертами. Але коли з нами, підміняє мене в побутових справах, щоб відпочила", - зазначила вона.

Мірзоян відповідає за м'ясні страви

Мірзоян відповідає за м'ясні страви

Між іншим, у Тоні графік теж насичений, адже вона працює викладачкою в КНУКіМ, а на вихідних зазвичай їде кудись із концертами, багато з яких благодійні. На щастя, в них із Мірзояном є хатня помічниця.

"Якби я обирала, то краще б їсти готувала, ніж прибирала. Тому в нас є помічниця. Я підтримую порядок протягом дня, а вона приходить раз на два тижня і ретельно прибирає весь будинок. Я взагалі не люблю побутові справи. Я люблю їхати кудись, бути в постійному русі. Але побутом потрібно займатися, куди дінешся? Однак якщо повністю поринути в цю рутину – вона може сильно "підрізати крила" творчій силі. Тому стараюся це всіляко контролювати", - зі сміхом пояснила Матвієнко.

Але може артист і млинців улюбленій доньці Ніні насмажити

Але може артист і млинців улюбленій доньці Ніні насмажити

Із нею, Арсеном та їхньою 8-річною донькою Ніною тепер мешкає Тонін батько, Петро Гончар. Раніше з онукою багато допомагала бабуся, Ніна Митрофанівна Матвієнко, тепер же, коли її не стало, дівчинку зі школи інколи забирає дідусь.

"Старша дочка Уляна зі своїм хлопцем – (живуть) окремо. Вже доросла – 25 років. Займається режисурою, а також продюсує YouTube-канал про кулінарію", - похвалилася Тоня.

Тоня підтримує стосунки зі своїми двома старшими братами.

"Мій старший брат Іван (по церковному Януарій) – іконописець, художник, архітектор, він свідомо обрав шлях служіння Богові. Заведено вважати, що людина йде в монастир, коли у її житті щось сталося. У випадку з Іваном все зовсім не так. Він йшов до цього рішення довго, роками. Його життя дуже цікаве. І найголовніше – він щасливий. Андрій, ще один мій брат, зараз служить у Нацгвардії. Ми бачимося – вони приїжджають до нас у гості", - розказала вона.

Нагадаємо, Тоня нещодавно зізнавалася, чим її дратує 46-річний Арсен, а вона - його. Як відомо, зіркова пара одружена вже майже 7 років.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів