"Ніколи не жаліється": тренери 54-річної Лопес розповіли, як вона досягла "найкращої форми за все життя"

23 травня, 12:45

Співачка Дженніфер Лопес на цьогорічному Met Gala вразила стрункою фігурою у прозорій розкішній сукні Schiaparelli.

Як пише US Weekly, посилаючись на слова тренерів зірки Додда Ромеро та Трейсі Андерсона, виконавиця нині дуже задоволена фігурою. І щоб досягти такого результату, Джей Ло притримується комплексного підходу і тяжко працює у спортзалі.

"Дженніфер зараз у найкращій формі за все своє життя. Вона – міцний горішок і взагалі не жаліється ні на що. Що б їй не казали робити, вона робить", – розповів один з тренерів зірки.

Зараз співачка перебуває у найкращій формі за все своє життя

Зараз співачка перебуває у "найкращій формі за все своє життя"

фото getty images

Як зазначає видання, із Ромеро Лопес тренується тричі на тиждень. Ці заняття включають по три підходи вправ на прес, руки, а також присідання "пліє" з додатковою вагою. Він також зізнався, що артистка полюбляє працювати над сідницями і саме довкола них часто формується тренування.

Наприклад, в арсеналі Дженніфер є степ. Із ним співачка виконує вправи (наприклад "випади"), що поєднуються з додатковим навантаженням.

Вправи на сідниці – улюблені в спротивній рутині Лопес

Вправи на сідниці – улюблені в спротивній рутині Лопес

фото з instagram Дженніфер Лопес

Також до цих тренувань додаються заняття з іншим експертом. Він спеціалізується на танцювальній аеробіці із застосуванням гімнастичних гумок. Ті кріпляться до стелі й таким чином створюють додатковий тиск і навантаження.

Крім того в арсеналі зіркових тернерів є також окремі програми для конкретних частин тіла.

"Тренування для ніг із 10 вправ із фокусом на сідниці та на пропрацювання талії. Постійний рух – основа будь-якого тренування Дженніфер. Вона знає, що треба робити", – сказав один з тренерів.

Тренування у спортзалі Дженніфер поєднує з танцювальною аеробікою

Тренування у спортзалі Дженніфер поєднує з танцювальною аеробікою

фото з Instagram Дженніфер Лопес

Не оминули також і теми харчування співачки, чиї тренери переконують, що без належного режиму досягти успіху було б складно.

"З роками ти маєш бути більш суворим щодо свого харчування", – сказали вони, додаючи, що зірка майже не вживає цукор та молочні продукти.

Винятком є час із дітьми, адже коли вони хочуть провести час разом з мамою та поїсти смачненького, Джен не стане відмовлятися від такої ідеї.

Нагадаємо, раніше Лопес демонструвала плаский животик на танцювальній репетиції та вразила стрункістю на прем'єрі свого фільму.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів