Трінчер розкрила свої лайфхаки для схуднення та звички, які змінила від початку війни

15 листопада 2023, 14:30

22-річна співачка Анна Трінчер розкрила свої лайфхаки для схуднення.

За лаштунками Improv Live Show вона розповіла, з чого починається її ранок та які звичка набула від початку війни.

"Секрет дуже "простий" – розібратися в собі, що вже нелегко, "розкопати" всі свої комплекси, попрацювати з ними та полюбити себе.

Звісно, важливим аспектом у схудненні є харчування. Наприклад, я лише в 22 роки змогла по-справжньому полюбити гречану кашу й прийняти корисність усіх її елементів. Тепер ця страва – невіддільна частина мого раціону", - зазначила Трінчер.


"А з фізичних навантажень у мене повноцінні та багаточасові репетиції. Адже підготовка до турів, концертів, зйомок забирає дуже багато сил. І також слугує крутим кардіо, особливо танцювальна частина.

За словами виконавиці, з початком війни її звички змінилися. Тепер вона присвячує ранок собі та своїм ритуалам.

"У перші місяці повномасштабного вторгнення я, як і всі, не могла випустити телефон з рук. Як інфлюенсерка мала не лише бути в курсі всіх подій, а й підтримувати свою аудиторію.

Згодом змінила це й вирішила, що одразу після пробудження не торкаюся телефона. Натомість приділяю час собі, власним ритуалам, приміром, чайній церемонії та прогулянці на свіжому повітрі. Це наповнює мене. І вже після цього я занурююся в телефон: переглядаю новини, робочі чати, соцмережі та починаю працювати", - розповіла Трінчер.

І хоча Трінчер, за її словами, любить і майже повністю приймає себе, у січні минулого року вона зробила мамопластику, але лише зараз зізналася, чи задоволена результатом.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів