"Обмінялися телефонами кілька років тому": інсайдер розказав, із ким із представниць монарших родин дружить Міддлтон

17 січня, 15:30

Коли в 2017-му до королівської родини Великої Британії приєдналася колишня акторка Меган Маркл, спочатку в статусі нареченої, а потім дружини принца Гаррі, то чимало фанів сподівалися, що вона та Кейт Міддлтон стануть справжніми сестрами.

Але, як ми знаємо, вийшло геть інакше. Вже перед весіллям майбутні невістки епічно посварилися, а в 2020-му, мов грім серед ясного неба, відбувся "Мегзіт".

Утім подейкують, споріднену душу, завдяки якій вона почувається не так самотньо після смерті Єлизавети ІІ, 42-річна Кетрін серед "колег" таки має.

Одного дня Кейт Міддлтон стане королевою

Одного дня Кейт Міддлтон стане королевою

Фото Getty Images

Про це пишуть The News із посиланням на OK!.

Як розповів інсайдер, подружка Кейт - це новоспечена королева Данії Мері, яка отримала "підвищення" після того, як її свекруха Маргрете зреклася престолу після 52 років правління та передала його старшому синові, Фредеріку Х.

"Кейт і Мері обмінялися телефонами кілька років тому і часто спілкуються через текстові повідомлення. Зазвичай такі речі робляться через офіційних осіб та помічників, але Кейт та Мері кинули виклик правилам, щоби дати своїй дружбі розвиватися природно", - пояснило джерело.

Уперше жінки зустрілися в 2011-му, коли Кейт і Вільям невдовзі після свого весілля приїхали з візитом до Данії.

Кетрін та Мері

Кетрін та Мері

Фото Getty Images

Cпочатку Кейт і Мері зійшлися на темі своїх королівських обов'язків, обговорювали заходи, етикет, як найкраще презентувати себе публіці тощо. Поволі їхнє спілкування стало більш особистим, і зараз вони - близькі друзі.

"Вони часто балакають про дітей, про те, що відбувається в їхньому особистому житті. Також обговорюють свої дуже подібні ролі, які мають виконувати, та час від часу навіть обмінюються порадами відносно стилю", - розказав співрозмовник журналу.

Як відомо, 51-річна Мері має від Фредеріка чотирьох дітей: Крістіана, якому 18, 16-річну Ізабеллу і 13-річних Вінсента й Жозефіну.

Нагадаємо, молодший брат Фредеріка, принц Йоакім торік переїхав зі своєю сім'єю до США, образившись на матір через те, що та позбавила титулів його нащадків.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів