Не Кондратенко: у ЗМІ знайшли дівчину, яка насправді може бути Klavdia Petrivna

8 лютого, 10:00

Після того, як співачка Klavdia Petrivna здобула перемогу на церемоніїї нагородження премією "Золота Зоря Лірум", чутки навколо її особистості лише загострились.

Ще більше сумнівів додала виконавиця Марія Кондратенко, яка вийшла на сцену отримувати нагороду за свою колегу.

Слід додати, що коли Маша Кондратенко отримувала нагороду, то не сказала, що є співачкою Klavdia Petrivna.

Однак slukh.media взялися руйнувати чутки щодо особистості Klavdia Petrivna. На сторінці в Instagram вони надали докази того, що загадковою співачкою є 18-річна студентка музичного коледжу Соломія Опришко.


"Про це раніше повідомлялося у закритому Telegram-каналі блогера Богдана Беспалова. Зокрема на це вказують відео в TikTok-акаунті OSTY, виконавця, з яким Клавдія має декілька спільних композицій. На одному відео хлопець співає разом із білявою дівчиною, що має голос, ідентичний голосу загадкової артистки", - йдеться у дописі.

У каруселі нижче можна побачити відео, де співає Соломія. Однак сама Опришко поки не бралася підтверджувати або спростовувати цю інформацію.

Нагадаємо, Klavdia Petrivna змогла завоювати популярність на TikTok, при цьому зберігаючи свою анонімність до цього часу. Виконавиця опублікувала свої перші пісні у серпні 2023 року на своєму Telegram-каналі.

На стримінгових платформах треки вийшли пізніше — у вересні 2023 року, але менше, ніж за півроку Klavdia Petrivna зібрала більш як 400 тисяч щомісячних слухачів на Spotify.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів