"Почуваюся сильнішою, ніж у 20": Бекхем у спідньому знялася для глянцю та розповіла, чому не відмовляється від алкоголю

29 травня, 11:00

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем давно заслужила славу "залізної леді", коли мова йде про самодисципліну, роботу та зовнішній вигляд.

Чого лише вартує ситуація зі зламаною ногою, після якої вона не облишила роботу та на милицях близько місяця потрапляла в об’єктиви папараці то на Тижні моди, то у спортзалі.

У новому інтерв’ю виданню Grazia дизайнерка розповіла, як у 50 років, які вона відсвяткувала помпезною вечіркою у компанії друзів, змінилося її ставлення до себе, зовнішності та роботи. Зокрема, Вікі не приховує, що з роками вона дедалі більше стає трудоголіком і не любить речі, які йдуть не за графіком. Як от ситуація з ногою.

У свої 50 Вікі зухвало позує у спідньому на обкладинці глянцю

У свої 50 Вікі зухвало позує у спідньому на обкладинці глянцю

фото Dan Jackson

"Спочатку я просто подумала (про цю травму -ред.): "Боже, це що жарт? Це ж не сексі". Нога так сильно опухла, що довелося просто їздити по Маямі (не напружуючи її - ред.) цілих три тижні. Це було прикольно для контенту в соцмережах і для мене, адже я просто сміялася з себе. Мені поставили умову, або не ставити ногу на землю і не напружувати її, або операція. А, повірте, операція у мій розклад не впишеться", – сказала вона.

Як відомо, на поміч зірці прийшов її чоловік Девід Бекхем. Він спершу презентував коханій "найкращий за понад 24 роки шлюбу подарунок" – скутер для маломобільних, завдяки чому нога Бекхем не торкалася землі, а згодом на святкуванні 50-річчя Вікі виніс її на собі, аби дружина не напружувала кінцівку.

І навіть попри такі зусилля та обмеження, залізна леді не перестала відвідувати тренажерну залу.

"Я роблю півторагодинне тренування з важкою вагою у домашньому спортзалі з тренером. Ніяких кардіо! Адже вагою я почуваюся сильнішою, ніж у свої 20-ть", – розповіла Бекхем.

До речі, попри відносно новий вид фізичного навантаження, дещо у житті дизайнерки залишається незмінним. З її власних слів, Девід ніколи не бачив її з непідмальованими бровами.

"Він не бачив ненафарбованими мої вискубані у 90-х брови. Думає, що вони натуральні", – сміється дизайнерка.

Вікторія показалася з голою спиною

Вікторія показалася з голою спиною

фото Dan Jackson

Окремо у розмові зачепили тему хейту та реакції Вікторії на нього. Колишня Spice Girl зізналася, що образ похмурої та вічно суворої жінки, який їй прищепили ЗМІ, не відповідає дійсності.

"Люди дуже довго мали про мене виключно одну думку, що я – це сталеве обличчя, крижана королева. І це все через папараці та медіа, які підсвічували мене з такого боку. Нині через соцмережі, люди бачать, що я не така, що я люблю посміятися над собою. І що гумор присутній у всьому, що ми робимо", – сказала вона.

фото Dan Jackson

Бекхем також пригадала, що раніше такі публікації в медіа сильно засмучували її та впливали на її думку про себе.

"Мені є, що сказати про себе. І я впевнена, що мені свого часу не дали можливості це зробити. Не хочу жалітися, але в минулому я не мала стільки впевненості у собі, щоб, наприклад, просто сидіти на пляжі і дивитися, як граються мої діти.

Пам’ятаю, після народження Брукліна, моя перша поява на публіці потрапила на обкладинку якогось видання. І там були стрілочки, що вказували на зони, в яких мені треба позбутися зайвої ваги. Такі речі можуть сильно вплинуту на те, як ти сама себе сприймаєш і як почуваєшся на публіці. Тепер, якщо папараці зроблять знімок і щось там про мене напишуть, мене це не буде турбувати взагалі", – сказала вона.

До речі, Бекхем – одна з найпопулярніших модних ікон сьогодення. Більше про становлення та імідж зірки TabloID розповідав у попередньому матеріалі

До речі, Бекхем – одна з найпопулярніших модних ікон сьогодення. Більше про становлення та імідж зірки TabloID розповідав у попередньому матеріалі

фото

"(З роками - ред.) ти просто починаєш сприймати себе, чи не так? Ось, так я зараз виглядаю. Я просто беру найкраще з цього, тяжко працюю з цим… Я дуже дисциплінована. Особливо у контексті того, що я їм, скільки займаюся у спортзалі і як саме тренуюсь. Я просто та, ким я є. Але, водночас, я люблю випити келих чогось. І не збираюся ставати однією з тих, хто говорить: "Ой, у цьому келиху вина надто багато калорій". Ні. Життя надто коротке. Давайте просто насолоджуватися ним", – підсумувала Вікі.

Нагадаємо, раніше чоловік дизайнерки Девід Бекхем розсекретив страву, яку вона їсть вже понад 25 років.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів