Вікторії Бекхем 50. Від зірки Spice Girls до ікони моди сучасності - як змінювався її стиль. Фото

17 квітня, 09:00

Вона стала відомою завдяки участі у популярному дівочому гурті Spice Girls, де отримала своє шикарне прізвисько Posh. Не боялася експериментів із зачісками та навіть хірургічно змінювала своє тіло, про що зараз шкодує. Утім, довела, що може стати тією, хто задає тон моді.

ТаблоID розглянув особливості стилю Вікторія Бекхем, якій 17 квітня виповнюється 50 років. Найзнаковіші образи – у цьому матеріалі.

Початок історії

Співачка, дизайнерка, дружина і мама чотирьох дітей Вікторія Бекхем відзначає 50 років. Чи уявляла собі ця маленька дівчинка, що здобуте таку популярність?

"Сім'я - це все. Я б не була тією, ким є сьогодні без мого прекрасного чоловіка, чудових дітей та батьків", - написала вона у своєму Instagram, і поділилася архівними дитячим світлинами.

Бекхем, дівоче прізвище якої Адамс, народилася у звичайній англійській родині. Голова сімейства був інженером, але згодом заснував бізнес, який дозволив у достатку виховувати Вікторію, її сестру Луїзу та брата Крістіана.

З дитинства Вікі тяжіла до творчості і вирішила, що стане відомою. Тому вже у 17 років її віддали до театрального училища. А вже у 20-ть вона стала учасницею мегапопулярного дівочого бенду Spice Girls. Саме звідти ми розпочнемо роздивлятися еволюцію стилю Вікторії Бекхем.

Вікторія Бекхем у Spice Girls

У 1994 році розпочалася масштабна сторінка популярності Вікторії Бекхем, а також Джері Галлівелл, Емми Бантон, Мелані Браун і Мелані Чисголм – інших учасниць Spice Girls. Тоді дівчата уособлювали у своїх стилях усі тенденції сучасної моди 90-х: короткі топи, яскраві кольори, спортивні костюми.

Хоча зріст Вікторії Бекхем усього 163 сантиметри, вона вигідно виділялася на фоні своїх колежанок. Жінка отримала своє прізвисько Posh, що означає "шикарна", за безмежну любов до приталених суконь та високих підборів. До речі, тоді вона обирала міні переважно чорного кольору.

Стрижки Вікторії Бекхем теж почали свою еволюцію за часів Spice Girls. Тут вона поки ще з класичним бобом

Стрижки Вікторії Бекхем теж почали свою еволюцію за часів Spice Girls. Тут вона поки ще з класичним бобом

Фото: AFP Getty Images

Трохи згодом Вікторія Бекхем почала розкриватися на сцені і експериментувати зі стилем. Своє коротке волосся вона зробила ще коротшим, обрізавши пасма до піксі. А на сцені вона з’являлася у яскравих костюмах.

Девід і Вікторія Бекхем

Новою епохою стилю Вікторії Бекхем можна вважати "нульові", а точніше 1999 рік. Тоді вона вийшла заміж за молодого, перспективного і не менш відомого футболіста-красеня Девіда Бекхема. Для свого весілля жінка обрала унікальну сукню від Вери Вонг.

Родзинка вбрання ховалася у корсеті з металевими вставками, які робили талію ще вужчою. Дизайнерка вимушена була 4 рази літати із сукнею на примірки з Нью-Йорка, де вона мешкала, до Лондона, де була Вікторія.

Вікторія і Девід були справжнім модним відображенням один одного. Нерідко чоловік брав приклад зі своєї зіркової дружини. Це доводять їхні фіолетові костюми з весільного афтепаті, які зараз викликають лише посмішку у обох.

Продовження "нульових"

Тодішній стиль Вікторії Бекхем знайшов чимало відгуків серед прихильників. Приталені корсети, джинси чи короткі шорти і обов’язково туфлі на шпильці. Зараз не кожна дівчина погодиться на такий екстремальний набір.

Зачіски Вікторії Бекхем теж змінювалися. Вона почала відрощувати волосся і потроху додавала світлих відтінків у свої пасма.

Фото: Getty Images

Тоді ж вона наважалися на пластичну операцію і збільшила груди. Перше хірургічне втручання було невдалим – імпланти виявилися завеликого розміру і значно дисбалансували з фігурою Бекхем. Згодом Вікторія зробила другу операцію і трохи зменшила об’єми. Носила вона їх аж до 2014 року.

Зараз жінка вкрай шкодує про ті експерименти. І навіть не розповідала про це своїй 13-річній доньці Харпер. Вікторія хоче навчити її сприймати природну красу і любити себе такою, якою ти є.

Але повернемося до питань стилю, бо короткі стрижки Вікторії Бекхем знову стрімко вриваються у чат. Одного разу вона навіть наважилася кардинально змінити колір, ставши блондинкою.

Після 2005 року вона вирішила зробити каре, оздобивши його модним на той час меліруванням.

Наряди Вікторії Бекхем теж відповідали тогочасним вимогам

Наряди Вікторії Бекхем теж відповідали тогочасним вимогам

Фото: Getty Images

А вже за рік вона узагалі повернулася до піксі, але цього разу із подовженим чубчиком.

Засмага - теж окрема сторінка стильної біографії Бекхем

Засмага - теж окрема сторінка стильної біографії Бекхем

Фото: Getty Images

Сукні від Вікторії Бекхем

Після розпаду Spice Girls, Вікторія Бекхем спробувала себе у сольній кар’єрі. Але цей проєкт був відверто провальним. Тому вона почала шукати себе і знайшла свою стежку у моді. У 2008 році розвинувся її власний бренд одягу.

Спочатку до колишньої поп-співачки ставилися скептично і не сприймали серйозно те, що вона може задавати тон моді. Утім, Вікторія не здалася. Вона працювала над власним брендом і над власним стилем.

У 2010 році Вікторія віддавала перевагу об'ємним прикрасам

У 2010 році Вікторія віддавала перевагу об'ємним прикрасам

Фото: Getty Images

І нарешті знайшла те, чого так прагнула. Сьогодні Вікторія Бекхем – одна з найвідоміших дизайнерок. Її вітають на модних показах, а серед клієнтів багато зірок, зокрема Єва Лонгорія та Меган Маркл.

Ось вона - сучасна вишуканість Вікторії Бекхем. До речі, на зап'ясті правої руки тут ще видно татуювання - ініціали Девіда Бекхема. Згодом вона його звела

Ось вона - сучасна вишуканість Вікторії Бекхем. До речі, на зап'ясті правої руки тут ще видно татуювання - ініціали Девіда Бекхема. Згодом вона його звела

Фото: Getty Images

Ікона стилю

Тож стиль Вікторії Бекхем зазнав чимало трансформацій. Але сьогодні її можна назвати справжньою іконою моди. У своїх колекціях вона демонструє розкішний мінімалізм, віддаючи перевагу добре пошитим речам. Головна родзинка у її теперішньому образі – об’ємні окуляри, сумка-клатч, широкі штани і, звісно, підбори.

Бекхем - втілення стилю old money

Бекхем - втілення стилю old money

Фото: Getty Images

Бувають і мініспідниці, але тепер Вікторія носить їх із колготками. Серед кольорів переважають глибокі темні, або монохромні.

Звісно, подекуди бувають і експерименти. Наприклад, із червоними латексними штанами.

Або блейзером оверсайз і суцільними колготками.

Вікторія Бекхем стильно виглядає навіть під час тренувань у залі.

Вона довела, що з поп-співачки може перетворитися на успішну модельєрку, і тепер не слідує за трендами, а сама їх створює. В тому числі і серед парфумів. Так, у 2023 році Вікторія Бекхем випустила першу колекцію, де сама стала їхнім обличчям.

Духи Вікторії Бекхем мають стильну презентацію

Духи Вікторії Бекхем мають стильну презентацію

Цікаво, що вона не вважає себе красивою. І в одному з інтерв’ю зізнавалася, мовляв, знає свої недоліки та робить найкраще з того, що має. Бекхем відхилила чутки про пластику. Але зізналася, що робить лазерні процедури і підтяжку шкіри з використанням радіочастот.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів