Волошин, Машуковський, Дога та Майорова: найпопулярніші блогери українського TikTok

17 листопада 2023, 13:00

Соціальна мережа TikTok — платформа для сходження нових імен в українському блогінгу.

Не секрет, що TikTok дає можливість набути популярність кожній людині буквально за лічені години. Звичайно, для цього треба мати оригінальний контент, харизму і новизну.

Хтось знімає "Скільки коштує твій лук?", а хтось збирає мільйонні перегляди та високі рейтинги на смішних роликах. Це все - нові кумири підлітків та дорослих: Тіктокери, — саме так вони позиціонують себе у спільному ком‘юніті.

TabloID підготував для вас добірку з десяти найтрендовіших українських TikTok-блогерів 2023-го року.


ЯНА ДОГА

Яна Дога — найпопулярніша блогерка на українському TikTok-ринку. У неї 11,4 млн підписників.

Контент у дівчини базується на соціальних роликах та веселих скетчах зі своєю сім’єю.

Яна та її чоловік Вʼячеслав Дога виховують маленького синочка Стефана. Малюк часто з'являється у роликах молодої матусі. Найпопулярнішим форматом на сторінці у подружжя є пранк-відео.

Яна Дога з чоловіком і сином прославилися на сімейних кумедних скетчах у TikTok

Яна Дога з чоловіком і сином прославилися на сімейних кумедних скетчах у TikTok

@yanadoga Иногда мне кажется, что без мужчин скучно бы жилось 🤣 #рек #украина #тренд ♬ оригинальный звук - Yana Doga

ДАША КУБІК

Українська блогерка Даша Кубік (1,8 млн підписників) стала популярною завдяки коротким гумористичним роликам. Контент дівчини побудований на незграбних способах познайомитись з хлопцем та зробити комплімент людині.

Також Даша раніше мала рубрику, де показувала, як би вона фліртувала з відомими зірками при зустрічі. Зараз Кубік активно веде свій TikTok та прагне набрати 2 мільйони підписників.

Даша Кубік - зірка українського TikTok

Даша Кубік - зірка українського TikTok

Дівчина знімається у YouTube-роликах ще однієї відомої блогерки, Даші Майорової. Крім того, Кубік гастролює по містах України разом із популярними коміками "Леви на Джипі", що брали участь у шоу "Ліга Сміху".

ОЛЕГ МАШУКОВСЬКИЙ

Український візажист, блогер та актор Олег Машуковський почав набирати свою популярність після участі у серіаліті "Київ вдень і вночі". Пізніше Олег випробував себе у ролі візажиста й доволі швидко став популярним мейкапером.

Свої роботи хлопець викладав у TikTok. У 2021 році він був продюсером відомого будинку тіктокерів whynot___house, щоправда, через певний час проєкт розпався.

Машуковський - відомий не лише у TikTok

Машуковський - відомий не лише у TikTok

Зараз Олег знімає ролики про своє повсякденне життя та інколи розміщує нові макіяжі. У нього 5,8 млн підписників.

Нагадаємо, 14 вересня Машуковський освідчився своєму хлопцю, візажисту Данилу.

@mashukovskiy Що там кажуть по польскі ? #mashukovsky ♬ dźwięk oryginalny - ☆

ДІМА ЄВТУШЕНКО

Фокусник, колишній фронтмен команди ілюзіоністів Magic Five Діма Євтушенко також приєднався до лав українського TikTok. Зараз у нього вже 7,8 млн фоловерів.

У 2020 році Євтушенко навіть потрапив у рейтинг найкращих інфлюенсерів за версією журналу Forbes, отримавши 10 місце.

Блогер активно веде свою сторінку у TikTok та користується популярністю серед молоді. Діма й надалі показує фокуси з картами та переважно знімає контент про своє життя. Інколи на сторінках трапляються батли з іншим тіктокером та підприємцем Олександром Волошином.

МАКСИМ ТКАЧОВ

Харизматичний український TikTok-блогер Максим Ткачов дуже швидко набрав популярність серед аудиторії і 4,5 млн підписників. Хлопець знімає приколи, де переодягається у жіночі речі та пародіює різні життєві ситуації.

Найбільших охоплень в українського тіктокера набирають ролики зі знаменитостями. У своїх відео Максим грає роль зіркового рієлтора. У гумористичних скетчах Ткачова встигли знятись Ектор Хіменес-Браво, Злата Огнєвіч та alyona alyona.

@skomoroh Ріелтор 2 частина з участю @ZLATA OGNEVICH ♬ оригінальний звук - Максим Ткачов

НІКОЛАС КАРМА (403 тисячі підписників)

Людина, яку жадають зустріти на вулиці абсолютно всі зірки шоубізнесу. Відомий український TikTok-блогер та співак Ніколас Карма знімає відео про зірковий одяг та й загалом про зовнішній вигляд.

"Скільки коштує ваш лук?"- запитує Ніколас у кожному своєму відео. Такий контент користується шаленою популярністю, тому кількість шанувальників Ніколаса постійно зростає.

@nicolas_karma_official «Скільки коштує Look?» Ресторан- лаунж-бар @Cheriba_Lviv ♬ оригінальний звук - Ніколас Карма

В українського блогера про свій лук встигли розповісти співачка Тіна Кароль, Івано-Франківська інстаблогерка Юлія Верба, співак Melovin тощо.

ОЛЕКСАНДР ВОЛОШИН

Український блогер, підприємець та чоловік відомої української співачки та акторки серіалу “Школа” Анни Трінчер Олександр Волошин - також найпопулярніший тіктокер.

Читачі ТаблоID знають Волошина завдяки шлюбу з Трінчер

Читачі ТаблоID знають Волошина завдяки шлюбу з Трінчер

Блогер активно постить контент зі свого YouTube-шоу "Формула Волошина" та показує повсякденне життя з Трінчер. Олександр також розповідає, як він зміг заробити свої перші гроші, відкрити бізнес та придбати шикарні дорогі автівки.

Волошина вважають скандальним блогером через інцидент із подарованим дівчинці телефоном, який він потім у неї відібрав.

ДАША МАЙОРОВА

(1,8 млн підписників)

Українська тіктокерка, співачка, подруга відомого блогера Олексія Дурнєва Даша Майорова починала свою TikTok-карʼєру із перевірки мейкап-лайфхаків та приміркою одягу. Дівчину швидко полюбили у соціальних мережах, називаючи її блог "комфортним".

Зараз Даша більше заглибилась у музичну кар‘єру, але й активно веде TikTok та YouTube. Наразі вона має 1,8 мільйона підписників у TikTok та пару відомих музичних хітів та колаборацій.

ВЛАД ШЕВЧЕНКО

(1,2 млн підписників)

Український тіктокер, гуморист та зірка шоу "Ліга Сміху" Влад Шевченко прославився завдяки своїм кумедним відео, в яких він висвітлює життєві теми.

Ролики Шевченка набирають сотні тисяч переглядів у соціальних мережах. Найбільш актуальними його скетчі та приколи стали під час повномасштабної війни. Своїми відео він допомагає українцям не сумувати в цей складний час.

МІША ЛЕБІГА

Український блогер, стрімер Михайло Лебіга отримав широку популярність завдяки зборам на потреби ЗСУ на платформі Twitch.

У TikTok Михайло викладає кумедні відео з друзями, псом Майком, знімає приколи та показує своє повсякденне життя. Зазначимо, що ще кількома місяцями раніше весь Інтернет сколихнув мем "Лебіговича у президенти". А розпочалася це все зі стриму Лебіги, коли той в ефірі переглядав дебати Віктора Януковича та Віктора Ющенка.

Нагадаємо, мережею TikTok шириться новий тренд. Користувачі масово роблять кавери на пісню “Пес Патрон” українського рок-гурту KARTA SVITU на основі світових хітів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів