Сердючка не виступатиме на ATLAS 2024: в чому причина

26 червня, 12:15
VERKA SERDUCHKA & BAND

Шанувальники артистки Вєрки Сердючки, які сподівалися побачити її перформанс на цьогорічному ATLAS, отримали невтішну новину. SERDUCHKA & BAND не братимуть участь у музфестивалі, який відбудеться в липні.

Причину представники зірки пояснили на її офіційній сторінці в Instagram.

"Друзі! На жаль, ми маємо повідомити про відміну виступу VERKA SERDUCHKA & BAND на ATLAS UNITED 2024", - говориться в дописі.


Андрій Данилко та мама Сердючки Інна Білоконь

Верки Сердючки (та її мами), на жаль, не буде на цьогорічному ATLAS

"Андрій Данилко, відомий високою якістю своїх живих виступів, не встигає підготувати заплановану ексклюзивну програму ATLAS SPECIAL на належному рівні в такий стислий термін та в ускладнених обставинах (відсутність ключових музикантів, блекаути). Ми просимо вибачення перед фанами фестивалю, які очікували на наш виступ. Віримо, що зустрінемось на ATLAS наступного разу!", - повідомили менеджери Сердючки.

Нагадаємо, ATLAS 2024, метою якого є збір щонайменше 100 мільйонів гривень для підтримки сил оборони, відбудеться з 12 по 14 липня на території Blockbuster Mall. В ньому візьмуть участь "Жадан і Собаки", "Бумбокс", "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ", Артем Пивоваров, OTOY, Володимир Дантес, "КУРГАН & AGREGAT", "Друга ріка", LATEXFAUNA, MELOVIN та інші відомі колективи та виконавці.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів