"У мене є вже обручка": Магучіх оголосила, що виходить заміж

4 листопада 2023, 09:44

22-річна легкоатлетка Ярослава Магучих зізналася, що виходить заміж. Хлопець спортсменки, 19-річний Назар Степанов зробив їй пропозицію після повернення з Америки.

Про це Ярослава розповіла на шоу "20:23" Жені Яновичу.

"У мене є хлопець, він бігає 110 з бар'єрами. І в мене є вже обручка. Хлопець мені зробив пропозицію, коли ми повернулися в Україну, при батьках. Тому тепер я заручена, моє серце зайнято", - сказала легкоатлетка.

Розповіла Магучіх й про те, як саме Назар їй освідчувався.


"Ми приїхали додому, батьки мене зустріли. Сиділа мама його, це моя тренерка. Про обручку я знала, тому що ми обирали разом. Ми були в Америці, він хотів, аби все підійшло за розміром і сказав: "У мене є пропозиція, від якої ти не маєш права відмовитися" і повів мене до ювелірки. Я віддала йому цю обручку, зі словами: "Тримай, я чекаю пропозицію", - додала Ярослава.

Ярослава Магучіх зі своїм хлопцем

Ярослава Магучіх зі своїм хлопцем

Фото Instagram Ярослави Магучіх

Наречені вже навіть приблизно визначилися, коли святкуватимуть весілля.

"Батьки не знали. В мене тато сказав: "Ярослава, потрібно було ще подумати, піти в іншу кімнату, аби хлопець похвилювався". А мама одразу запитала, коли весілля. Але весілля вже після Олімпійських ігор", - каже Магучіх.

Нагадаємо, нещодавно Магучіх разом з Харлан та Світоліною позували для обкладинки українського Vogue.

До слова, Ярослава відома не тільки своєю спортивною діяльністю, але й потягом до моди. Так, днями вона показала, як пройшлася у Нью-Йорку у чорному міні.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів