Єва Грін у хустці з малюнками Поліни Райко підтримала Україну

28 грудня 2023, 18:30

Французька актриса Єва Грін, яка після початку повномасштабного вторгнення висловилась на підтримку українців, вкотре виявила солідарність з Україною.

Зірка з’явилася у хуcтці вітчизняного бренду Oliz, що присвячена мисткині Поліні Райко – художниці з херсонських Олешок, яка, розмалювавши власну оселю, стала відомою на всю Україну.

На жаль, після підриву росіянами Каховської ГЕС будинок-музей Райко зруйнувала повінь.

"Єво, дякуємо, що завдяки вам світ дізнається правду та що продовжуєте нагадувати всім про російські злочини", – йдеться у дописі United24, що з’явився і в актриси на сторінці.

Зірка вкотре підтримала Україну

Зірка вкотре підтримала Україну

фото з Instagram Єви Грін

Як відомо, Поліна Райко пішла з життя у 2004-му у віці 76 років. На той момент про її творчість вже знали багато українців за межами її рідного села. Жінка не мала художньої освіти, проте це не завадило їй створювати вражаючі малюнки.

Детальніше про життя й творчість Поліни Райко читайте у матеріалі "Української правди".

Нагадаємо, крім Єви Грін чимало французьких акторів підтримали Україну за останні два роки. Зокрема, легендарна акторка Кетрін Деньов на відкритті цьогорічного Каннського кінофестивалю читала вірш Лесі Українки, а її колеги Жульєт Бінош записала разом з іншими діячами культури звернення, в якому заявила, що "напад на Україну – це напад на нас всіх".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів