Кошовий розказав, що старша дочка відповідає хейтерам і про що він спілкується з Зеленським

1 травня, 16:15

Актор "Студії Квартал 95" Євген Кошовий рідко розповідає публічно про дружбу з Володимиром Зеленським.

У новому інтерв’ю kp.ua він розказав, як часто говорить з президентом, та про що.

"Ми (з президентом - ред.) розмовляємо рідко. В основному переписуємося. Або якщо у нього є вільний час, ми можемо зідзвонитися. Зазвичай це відбувається дуже пізно увечері. Пару разів бачилися. Хотілося б частіше, але ми розуміємо його зайнятість, рівень його відповідальності, його прагнення до перемоги, і ми всі його в цьому підтримуємо", – сказав він.

Актор розповів про спілкування з президентом

Актор розповів про спілкування з президентом

фото з Instagram Євгена Кошового

"Ми спілкуємося на різні теми. За що зачепилися – про те і говоримо. Часто розповідаємо про поїздки до військових. І, до речі, так співпадає, що ми з президентом часто буваємо на фронті в одних і тих же місцях з невеликою різницею у часі...", – розповів актор.

Зі слів Кошового, його старша донька Варвара, якій незабаром доведеться вступати до університету, вже обрала приблизний напрямок – сцена. Втілювати мрії у життя дівчина планує в Польщі.

"(Обрала Польщу - ред.) можливо тому, що, по-перше, вона близько. А по-друге, українська мова схожа на польську. Я Варю не відмовляю і палки в колеса їй ставити не буду, тому що це її вибір. Вона знає, як це важко. Вона вже два роки займається великою сценою, якщо можна так сказати. Тому якщо в неї все вийде – я буду тільки радий... вона впевнено йде до цієї мрії. Вона зараз дуже багато займається вокалом. І стадіон – так стадіон. Чому ні?", – сказав Євген.

Варвара тримає шлях на сцену

Варвара тримає шлях на сцену

фото з Instagram

Актор не приховує, що і молодша донька Серафіна тяжіє до акторства і творчості.

"Серафимі це цікаво. Вона грає зараз у виставах. І мені подобається, коли вона грає драматичні ролі. На Новий рік вони ставили постановку "Леонтович". Вона присвячена "Щедрику"... І ця вистава мене навіть на сльозу пробила. Серафимі зараз подобається її акторська діяльність. Але вона трішки соромиться, коли виходить на сцену", – додав Євген.

Молодша дочка Серафіна теж має творчі таланти

Молодша дочка Серафіна теж має творчі таланти

Не обійшли тему хейту. А саме реакції старшої дочки на докори, що інколи прилітають через популярність тата.

"Від цього ніхто не застрахований, хто знаходиться в публічному просторі. І діти, звісно, страждають від цього, не знаю, чи можна саме таким словом це назвати. Але коли діти дорослішають, вони все прекрасно розуміють. Варя і сама відповідає своїм хейтерам. Вона їм пише: "Яке ваше діло до мого життя? Ви за собою слідкуйте, а я буду слідкувати за собою", – зізнався Кошовий.

Нагадаємо, раніше Варвара, яка рідко виставляє фото до соцмереж, показала нову фотосесію.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів