Пісню Jerry Heil та alyona alyona для Євробачення розкритикували за згадку матері Терези: що відповіли співачки

13 січня, 11:07

Фіналістки Нацвідбору на Євробачення 2024 реперка alyona alyona та співачка Jerry Heil презентували свою пісню "Teresa & Maria". Втім деякі фанати розкритикували вибір персонажів для пісні.

Головними образами у пісні стали Діва Марія та мати Тереза.

Однак деякі шанувальники порадили зіркам заглибитися в історію життя матері Терези. Адже стверджується, що монахиня мордувала хворих та знущалася з них.

СЛУХАЙТЕ ПІСНЮ:
"Сподіваюсь це не про маму Терезу, яка катувала людей", "Замініть ту Терезу, це ж ганьба", "Мати Тереза божевільна жінка, яка катувала людей. Будь ласка, розберіться у цій темі", - пишуть користувачі.

Як пояснюють артистки, основний меседж криється у словах "всі святі народились колись людьми", адже всі починають з малого, проте ми — це наші вчинки.

"Пісня дуже насичена сенсами у ній закладено великий меседж у світ, який відрізняється від нашої попередньої творчості з Jerry Heil. Вона обʼєднує нас як двох жінок і передає настрій “Women’s power”. Трек про прості істини, які мають нагадати людям, що ми — люди, але можемо досягти просто нереальних вершин", - сказала alyona alyona.
А як вам цей дует та ця пісня?

А як вам цей дует та ця пісня?

"В обличчі обʼєднаних жінок ми говоримо своєю піснею про необхідність єднання між будь-ким задля добрих справ і важливих перемог!" - додала Jerry Heil.

До речі, незважаючи ні нащо, трек від alyona alyona та Jerry Heil очолює рейтинг європейського голосування на офіційному сайті Євробачення.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що alyona alyona та Jerry Heil виступатимуть на Нацвідборі під номером 7.

Раніше ми також писали що Jerry Heil заспівала щедрівку посеред Карпат у шубі та масці кози.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів