Бюндхен нарешті підтвердила роман зі своїм тренером та зізналася, чи зраджувала з ним ексчоловіка

24 березня, 11:46

Бразильська супермодель Жізель Бюндхен підтвердила свій роман із тренером з джіу-джитсу Жоакимом Валенте.

Про це вона сказала в інтерв'ю The New York Times.

"Це вперше, коли я зустрічаюсь з тим, хто спочатку був моїм другом. Це зовсім по-іншому. Це дуже чесно і дуже прозоро", - прокоментувала свій новий роман красуня.

За словами 43-річної Жізелі, після розлучення з чоловіком, Томом Бреді, їй почали приписувати роман із її тренером під час шлюбу. Ці чутки Бюндхен заперечила.


"Я справді не хочу перетворювати своє життя на таблоїд, не хочу відкриватися цьому всім. Це брехня", - зазначила модель.

Вона натякнула, що таке трапляється з багатьма жінками, які наважилися розірвати нездорові стосунки.

"Таке трапляється з багатьма жінками, які мали сміливість розірвати нездорові стосунки. Їх називають невірними. Їм доводиться мати справу зі своїм оточенням, зі своєю родиною. А для мене це трохи посилюється, звичайно", - зазначила Бюндхен.

Жізель додала, що насправді ніхто не знає, що відбувається у стосунках між двома людьми. Також вона сказала, що після 18 місяців, які минули з розлучення, нарешті готова рухатися далі.

Нагадаємо, Том Бреді і Жізель Бюндхен побралися у 2009 році, а про розлучення заявили у 2022 році.

За 13 років шлюбу у пари народилося двоє дітей: син Бенджамін, якому зараз 15 та донька Вівіан, їй 11.

Як відомо, Жоаким Валенте та Жізель знайомі дуже давно. Їх неодноразово помічали разом на пробіжках та прогулянках. Саме тому виникли чутки, що шлюб Бюндхен з Бреді розпався через невірність моделі, втім близькі з оточення зірок спростовували їх.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів