"Виставив себе жертвою": імовірна екскоханка Бекхема вперше висловилася після виходу документалки про нього та розповіла про їхній роман

22 жовтня 2023, 13:07

Днями на стрімінговій платформі Netflix вийшов документальний фільм про футболіста Девіда Бекхема та його сім'ю. В одному із епізодів Вікторія та Девід пригадали часи, коли ходили чутки про зраду футболіста. Вони зазначили, що важко пережили той період.

На це відреагувала й Ребека Лус, саме її ЗМІ 20 років тому називали коханкою Бекхема. В інтерв'ю Daily Mail Лус заявила, що зірка у фільмі виставив себе жертвою.

Ребека Лус зараз живе в Норвегії разом з сім'єю

Ребека Лус зараз живе в Норвегії разом з сім'єю

Фото Instagram Ребеки Лус

"Оце все "бідний я"... Йому треба взяти на себе відповідальність. Він може говорити все, що завгодно. Я розумію, що йому потрібно зберегти імідж. Але він виставляє себе жертвою, а мене — брехункою, ніби ці всі історії я вигадала. Він натякає, що це саме я змусила Вікторію страждати", - обурилася Ребека.


У тому епізоді докфільму Бекхем розповідає про те, що найскладніше у ті часи було "бачити скривджену Вікторію".

"Так, історії були жахливі, але правдиві. Йому не подобається бачити страждання дружини, але ж це він їх і спричинив. Ось, що мене непокоїть. Він каже, що це його особисте життя, але одна справа тримати його закритим від суспільства, а інше — вводити публіку в оману. Люди вже давно забули про цю історію, а цим документальним фільмом він знову звертає на це увагу. Знову це вплинуло на мою репутацію", - каже Лус.

Ребека та Вікторія разом на трибуні під час одного з матчів Девіда

Ребека та Вікторія разом на трибуні під час одного з матчів Девіда

Фото Getty Images

З її слів, у фільмі Девід спеціально зробив так, ніби це провина Ребеки, а він немає до цього ніякого відношення.

Пригадала Ребека Лус і їхній роман.

"Він любив вивчати іспанську культуру, їжу. Пам'ятаю, як колись я вивозила його в багажнику своєї автівки з готелю, який "заблокували" журналісти та шанувальники. Він хотів подивитися на Мадрид. Потім у нього виникла "м'яка залежність" до мене - він намагався тримати мене за руку, поки ніхто не бачить. Він виділив мене, змусив почуватися особливою. Спочатку це був дружній флірт, який переріс у щось сексуальне", - каже Ребека.

Лус розповідає, що довго вагалася, чи потрібно їй розповідати про зв'язок з Бекхемом, який він заперечував.

"Мені знадобилося багато часу... Але у мене теж є сім'я, є діти,у яких є Google і вони теж дивляться документальні фільми. І я хочу, аби вони знали, що їхня мати не побоялася протистояти і відстоювати правду", - сказала Ребека.

Згадала Лус і випадок, коли Бекхем зачинився у спальні з моделлю на день народженні Рональдо.

"У мене задзвонив телефон. Це була Вікторія, яка не могла зв'язатися з Девідом. Я відповіла, що не знаю де він, але вона попросила його знайти і не класти слухавку. Я піднялася по сходах і побачила перед дверима у спальню його охоронців, сказала, що телефонує дружина і Девід вийшов. За його спиною я побачила модель, яка лежала на ліжку. Це було так боляче, я подумала тоді, що він дурень", - каже Ребека Лус.

Сімейство Бекхемів на прем'єрі документального фільму

Сімейство Бекхемів на прем'єрі документального фільму

Фото Getty Images

Також в документальному фільмі про Бекхемів Девід не дав Вікторії збрехати про "бідне дитинство".

Як відомо, в липні 2024-го Бекхеми, хоч їм і неодноразово пророкували розлучення, відзначатимуть своє срібне весілля.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів