"Найтяжчий період для нас": Бекхеми вперше заговорили про ймовірну зраду Девіда

4 жовтня 2023, 10:45

3-го жовтня британське зіркове подружжя, Девід та Вікторія Бекхеми з'явилися на прем'єрі 4-серійної документалки Netflix про життя та кар'єру спортсмена, яка так і зветься: "Бекхем".

Не оминули у цій історії такої важкої теми як імовірна подружня зрада Девіда на початку 2000-их. І хоча напряму факту інтрижки зі своєю асистенткою Ребеккою Лус футболіст не підтвердив, вони з Вікі визнали: то був найтяжчий період для їхнього шлюбу.

Девід та Вікторія на прем'єрі в Лондоні

Девід та Вікторія на прем'єрі в Лондоні

Фото Getty Images

Про це пише Daily Mail.


"Це був найтяжчий період для нас. Бо ми відчували, що проти нас весь світ", - пригадала Вікторія.

"Ось у чому справа, ми були один проти одного, якщо бути зовсім чесною. До Мадрида (де буцімто і закрутили Девід та Ребекка - ред.) іноді було таке відчуття, що ми - проти всіх інших, але ми були разом, ми були пов'язані, ми були одне в одного. Але коли ми були в Іспанії, було відчуття, ніби і одне одного в нас нема. І це сумно. Я навіть описати не можу, наскільки важко то було", - поділилася дизайнерка.

Девід і Вікі в Мадриді, 2003-ий рік

Девід і Вікі в Мадриді, 2003-ий рік

Фото AFP з сайту Getty Images

Зі слів Девіда, коли він, перейшовши до мадридського "Реалу", був змушений переїхати до Іспанії, а Вікторія спочатку лишилася в Британії, щоби не зривати синів, Брукліна та Ромео зі школи, йому було самотньо.

"Мене продали буквально за один день, наступної хвилини я вже в місті, я не знаю мови. Найважливіше, в мене нема моєї сім'ї", - розказав він.

Як висловився Бекхем, у них обох із дружиною тоді було відчуття ніби вони "потопають".

Бекхемів супроводжувала чимала група підтримки. Були не лише діти пари, а і невістка Нікола та дівчина Ромео Мія

Бекхемів супроводжувала чимала група підтримки. Були не лише діти пари, а і невістка Нікола та дівчина Ромео Мія

Фото Getty Images

"Із усією щирістю, я не знаю, як нам вдалося через це пройти. Вікторія - це для мене все, бачити, як їй боляче, було неймовірно тяжко, але ми - бійці і в той час нам потрібно було боротися одне за одного, потрібно було боротися за нашу родину", - зазначив Девід.

"Те, що в нас було, було варте того, щоби за нього боротися", - додав він.

Скандальна історія з Ребеккою, яка підтвердила, що мала секс із Девідом, не сходила з перших шпальт ЗМІ. Вікторія з дітьми тоді таки переїхала до чоловіка в Мадрид, і їхній третій син, Круз народився там. Життя родини в Іспанії дизайнерка пригадує як "жахіття" та "цілковитий цирк".

Девід зі своїми улюбленими жінками

Девід зі своїми улюбленими жінками

Фото Getty Images

Як відомо, в липні 2024-го Бекхеми, хоч їм і неодноразово пророкували розлучення, відзначатимуть своє срібне весілля.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів