Від реклами за 4 тисячі до колаборацій зі світовими брендами: блогерка Шаманська розказала про заробітки

23 серпня, 14:45
Аліна Шаманська про перші заробітки з блогу, ціни на її послуги та рекламні курйози

Аліна Шаманська про перші заробітки з блогу, ціни на її послуги та рекламні курйози

Блогерка Аліна Шаманська, яка була у шлюбі зі скандальним актором-втікачем Русланом Ханумаком, розказала про свої заробітки.

В інтерв'ю YouTube-проєкту "Наодинці" вона також пригадала, якою була її перша реклама.

Аліна веде свою сторінку в Instagram вже довгий час, однак популярність блогерка здобула саме у період вагітності (у 2016-му році). Шаманська пригадала про першу рекламну пропозицію: як домовилася зробити огляд на сумку для пологового. За таку послугу Аліна висунула свій прайс - 4000 гривень.


"Читаю телефон і тут надходить повідомлення: "Аліно, ми хочемо надіслати вам сумку для пологового і заплатити. За скільки ви б зробили цю інтеграцію?". Я була шокована! Я розуміла, що я вже не можу, мені от-от народжувати, мені фізично вже тяжко, але з іншого боку – я про це мріяла. Я повинна це зробити, але таку зараз напишу суму, що вони точно відмовляться. Я пишу їм, що 4000 гривень, а це вісім років тому. Я тоді зарплату отримувала 12 тисяч гривень. Мені надіслали сумку, 4000 гривень, я роблю першу рекламу. Після того як повалило", - пригадала Аліна.

Шаманська та її син

Блогерка виховує 6-річного сина Артура від попередніх стосунків

Шаманська не відповіла, скільки зараз заробляє, адже вважає недоречним під час війни називати свої доходи. Однак блогерка пригадала вартість співпраці з відомими брендами.

"У період війни не дуже коректно називати свої заробітки. До війни одна сторі (в Instagram - ред.) коштувала тисячу доларів, дописи починалися від 2500 доларів. Відомий світовий бренд заплатив мені за коротеньке відео і сторіз 6 тисяч доларів. Була в мене рекламна колаборація, коли я була амбасадором певного продукту. Там інтеграція коштувала 12 тисяч доларів", - поділилася вона.

Блогерка має 1,3 мійльони підписників в Instagram

Блогерка має 1,3 мійльони підписників в Instagram

скрін з відео

Розповіла Аліна і про курйози в роботі. Якось, наприклад, їй довелося отримати крінжову пропозицію щодо реклами пам'ятників.

"Мені запропонували прорекламувати пам'ятники. Я відмовилася від цієї співпраці. Мені, виходить, треба було поставити пам'ятник моїй мамі, прийти на кладовище і зняти: "Дивіться який красивий і якісний у мами моєї пам'ятник. Купуйте за цим посиланням пам'ятники", - пригадала Аліна.

Цікаво, скільки запропонували жінці за таку рекламу?

Цікаво, скільки запропонували жінці за таку рекламу?

Нагадаємо, у липні цьогоріч розгорнувся скандал навколо ексчоловіка Аліни, актора Руслана Ханумака, який виїхав за кордон (і, ймовірно, не планує повертатися). На тлі цього Шаманська зробила заяву щодо їхніх стосунків.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів