Мірошниченко розкрив секрет ідеальних стосунків із дружиною, яка в їхній сім'ї головна

4 листопада 2023, 12:33

Телеведучий та шоумен Тімур Мірошниченко та його дружина, блогерка та юристка Інна розповіли Аліні Шаманській, що укріпило їхній шлюб, поділилися секретом ідеальних стосунків й хто у них у сім'ї головний.

"Потрібно чути один одного, розмовляти, ну, і розуміти, якщо ти зробив цей вибір, то це твоя відповідальність", - сказав шоумен.

Фото Instagram Тімура Мірошниченка

А от головною в родині є Інна. Вона каже, що веде чоловіка.

"У нас паритет, але головна я, бо я веду чоловіка. Якщо раніше казали, що жінка шия, а чоловік голова, то це про нас. Тому що я обираю якісь базові речі, як ми хочемо жити. Ну, наприклад: квартира чи будинок, куди поїдемо відпочивати — в гори чи на море. Це я вирішую, бо чоловік живе за принципом "Аби дружина була щаслива". Проте є важливі питання забезпечення сім'ї, вирішення питань з тим самим повномасштабним вторгненням — їдемо ми чи не їдемо — все вирішує чоловік", - каже Інна.

За словами жінки, війна сильно зміцнила стосунки подружжя.

"У перші місяці ми почали відчувати на рівні якихось реакцій підсвідомості, що найголовніше у житті, заради чого ми готові кинути все або віддати своє життя. Заради своєї сім'ї. А ця сім'я, це перш за все ми вдвох, бо ми її будували. І була розлука на три місяці і це дуже важко морально. Я вижила там два місяці, а потім дала собі місяць на повернення додому. Повернутися теж було не легко", - сказала жінка.

Інна та Тімур з дітьми

Інна та Тімур з дітьми

Фото Instagram Тімура Мірошниченко

Зі слів Тімура, Інна взагалі не хотіла їхати, але мусила через дітей.

"1 квітня, коли наші вибили з Київської області орків, Інна вже була готова сідати за кермо і їхати назад в Київ. Вона не планувала затримуватися там надовго, не оформлювала там якихось документів. А потім було Євробачення на якому я працював, дома мене не було. Я тоді казав: "Давай вже після Євробачення", - каже телеведучий.

Інна також розповіла, що саме спонукало її повертатися в Україну з евакуації. Вона переймалася, що їхня родина зруйнується, бо вона звикне обходитися без чоловіка.

"Я вивозила все сама. Побут, квартира, машина, купити продукти. І в якийсь момент я розумію, що без допомоги я вже звикла і мені стало страшно у цей момент. Страшно, що колись я настільки до цього звикну, що зрозумію, що мені ок без чоловіка. Сім'ї так руйнуються", - додала юристка.

Тімур каже, що поки дітей і дружини не було вдома, він відчував порожнечу, але відволікався на роботу.

"Мені було погано. Ну от в тебе було все, а тут цього немає. Ну просто порожнеча. Весь той час, який я був без дружини, без дітей... ну просто якесь існування. Я знаю, що мені треба встати, поїхати на роботу — це трохи допомагало відволікатися. Але це було існування до того моменту, поки вони не повернуться.

Нагадаємо, нещодавно пара всиновила 2-річного хлопчика Марселя. У своїх соцмережах Мірошниченки відверто розповідають, з якими труднощами зіштовхуються у вихованні названого сина.

До речі, пара планує подарувати сім'ю ще одній дитині з дитбудинку.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів