Міс Усанова у рожевому топі постояла догори дригом та в сукні-тенетах пораділа, що вона жінка

22 січня, 18:30

Володарка титула "Міс Всесвіт Україна"-2023 Ангеліна Усанова показалася у спортзалі.

В Instagram вона запостила фото, де постояла догори дригом у рожевому костюмі.

Ангеліна обирає бути щасливою і бачити цей світ саме так

Ангеліна обирає бути щасливою і бачити цей світ саме так

А ще Усанова у сукні-сіточці поміркувала про можливість і вдячність бути жінкою.


"Коли ми пізнаємо все, що робить нам боляче; все, що нам не подобається, що нас руйнує; де ми втрачаємо свою душу - цей біль настільки стає нестерпний, що звільняє нас на свободу… Свободу бути собою… та жити нарешті своє життя.

Не бути собою та ховати себе справжнього вже надто безглуздо. Не говорити про свої ідеали та бажання надто боляче. Бути непоміченим та переплутаним з кимось іншим - травматично та гірко", - написала Ангеліна.

Жінка -це стан. Жінка - це про стан ставлення до життя. Жінка - це всесвіт, який народжує нові всесвіти. Жінка - дає життя усюди, куди не прийде. Бути жінкою - бути живою. Бути живою - довіряти серцю, - вилила свої думки міс

"Жінка -це стан. Жінка - це про стан ставлення до життя. Жінка - це всесвіт, який народжує нові всесвіти. Жінка - дає життя усюди, куди не прийде. Бути жінкою - бути живою. Бути живою - довіряти серцю", - вилила свої думки міс

До речі, задля підтримання здоров'я окрім спорту Усанова віднедавна займається з коучем. А днями вона показувала, з чого любить починати свій ранок.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів