Економія грошей та краща шкіра: Луценко розказала про 9-місячний досвід відмови від алкоголю

12 серпня, 11:15
Аніта Луценко про відмову від алкоголю

Аніта Луценко розповіла, скільки не вживає алкоголь і чому

Зіркова фітнестренерка Аніта Луценко поділилася досвідом відмови від алкоголю.

40-річна спортсменка перелічила переваги і недоліки тверезого життя впродовж 9 місяців.

"Значно покращилась якість шкіри обличчя і тіла, немає неприємних станів зранку, немає неприємних ситуацій чи вчинків, про які пожалкуєш, економія грошей на алкоголь, особливо в ресторані (50% рахунку мінус), економія грошей на "цитрамон". Думаю, дитині приємно не бачити мене з бокалом чогось, що дивно пахне", - назвала плюси життя без алкоголю Аніта.


Тренерка Луценко з донькою

На фото тренерка зі своєю донькою Мією

"Коли хтось п’є поряд, ти відчуваєш неприємний запах, ти бачиш як зі всіх сторін іде агітація випити (культ алкоголю в суспільстві однозначно є). Чесно кажучи, я не відчуваю абсолютно ніякого обмеження, тобто всьому свій час. Це як із фастфудом - ти не їси не тому що боїшся поправитися, а тому, що просто не хочеш. Я не мучаюся без алкоголю - мені на 100% комфортно в компанії, що п’є, я не відчуваю себе менш веселою чи тою, що втрачає прекрасні моменти життя. Одне з найкрутіших рішень в житті. Зрозуміє тільки той, хто так само відчув цю гамму почуттів", - зазначила Аніта.

Нагадаємо, раніше Луценко розказувала, через що набрала вагу під час вагітності та від чого вирішила відмовитись, щоби схуднути.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів