Бех романтичними фото привітала чоловіка з 28-річчям і пояснила, чому поки не планує дітей

8 серпня, 10:00
Марина Бех-Романчук поцілувала чоловіка Михайла Романчука

Марина Бех-Романчук красиво привітала коханого з днем народження

Легкоатлетка Марина Бех привітала з днем народження свого чоловіка, плавця Михайла Романчука.

У своєму Instagram cпортсменка запостила романтичні фото на честь 28-річчя коханого.

"З днем народження, коханий. Дякую за те, що ти є у моєму житті, я щаслива бути твоєю дружиною", - написала вона.


Романчук потримав Марину за стегно

Марина і Михайло з тих, хто любить постити спільний контент

Як відомо, подружжя побралося в 2018-му році. А у січні минулого року Михайло і Марина повідомили про поповнення в їхній родині

Як відомо, подружжя побралося в 2018-му році. А у січні минулого року Михайло і Марина повідомили про поповнення в їхній родині

А ще в інтерв'ю, яке днями опублікували на YouTube-каналі Minmolodsport, спортсменка пояснила, чому найближчим часом не планує вагітніти.

"Після Олімпійських ігор у Токіо на наступний рік у нас був чемпіонат світу. Після чемпіонату світу на наступний рік – ще один чемпіонат світу і знову Олімпійські ігри. Коли після Олімпійських ігор зазвичай на наступний рік у нас чемпіонат Європи, це може бути менш інтенсивна підготовка. Дуже багато атлетів узагалі пропускають цей рік, дуже багато атлеток безпосередньо беруть перерву, вагітніють, що, у принципі, ми й планували зробити, але COVID вніс корективи, тому що чотири роки не було до наступної Олімпіади – залишилося всього три", – розповіла 29-річна легкоатлетка.

"І ми прийняли рішення, що це не найкраща можливість, що дуже маленький цикл, і я можу не встигнути відновитися й повернутися", - додала вона.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Романчук знявся з кваліфікації на дистанції 1500 метрів на Олімпійських іграх 2024. За словами спортсмена, він відмовився від виступу на своїй коронній дистанції через хворобу, за що, до речі, отримав чимало хейту з боку вболівальників.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів