"Нам всім так треба": бойфренд Гомес розкрив секрет, чим затягує її у ліжко. Фото

1 травня, 14:30

Американська співачка Селена Гомес неодноразово публічно зізнавалася в почуттях своєму бойфренду, музичному продюсеру Бенні Бланко. Нині ж настала черга чоловіка привідкрити завісу їхніх відносин.

Як пише Page Six, Бенні у своєму Instagram розповів, в який спосіб полюбляє тішити свою дівчини. Спойлер – готувати їй. І за це, з його слів, отримує щонайменше посмішку коханої.

"Я прокинувся сьогодні рано вранці і подумав, що хочу зробити щось приємне для своєї дівчини. В мене промайнула думка, що коли я хочу, аби вона всміхалася або коли хочу затягти її у ліжко, треба просто приготувати стейк", – сказав він.

Співачка та продюсер не цураються виставляти милі фото

Співачка та продюсер не цураються виставляти милі фото


Він також показав покроковий рецепт страви, а згодом подався до будинку Гомес, аби залишити їй сюрприз, поки вона спала.

"Я люблю тебе. Спи міцно. Я зробив тобі стейк", – написав продюсер у записці.

Як це мило :)

Як це мило :)

скрін з відео
Усім нам треба такий Бенні

"Усім нам треба такий Бенні"

фото з Instagram Селени Гомес

Такий чуйний жест оцінили фанати пари. У коментарях вони висловили захоплення вчинком чоловіка і думку, що "нам усім треба такий Бенні".

Нагадаємо, Гомес та Бланко зустрічалися впродовж 6 місяців, перш ніж публічно підтвердити свої стосунки. Деякі прихильники критикували обранця Селени, проте вона не засоромилася закрити їм рота та відстояти коханого.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів