"Люблю їжу, алкоголь і життя": Брук Шилдс у глянці заявила, що більш не гнатиметься за юністю

4 листопада 2023, 17:01

58-річна американська модель та акторка Брук Шилдс попозувала для глянцю у цікавих образах. Також зірка заявила, хоче просто нормально жити, а не гарувати в залі, аби мати гарну фігуру.

Про це Брук сказала в інтерв'ю журналу Glamur.

"Я люблю їжу, люблю алкоголь, люблю життя і хочу мати здорове серце. Але я не люблю спортзал, більше пілатес. Я втомилася відчувати себе недостатньо худою. Це нудно і марна трата мого часу. Мені б хотілося бути дещо вищою і в мене є невеликий животик, якого раніше не було. і я б могла його позбутися, якби справді захотіла. Але я краще витрачу цей час на обід, читання книги, прогулянки чи куплю гарну прикрасу", - сказала Брук.


Також Шилдс розповіла, що якось вона потрапила у лікарню з великим епілептичним нападом, спровокованим дефіцитом натрію в організмі.

"У мене пішла піна з рота, я намагалася проковтнути свій язик. Наступне, що я пам'ятаю, як мене завантажують у машину швидкої допомоги та підключають кисень", - каже модель.

За її словами, тоді лікар запитав, чи не обмежує вона себе в солі.

"Я відповіла йому: "як 58-річна жінка, я не обмежую себе в солі, гаразд? Перестань намагатися зробити з мене божевільну актрису чи жінку, яка не знає, що в біса вона робить. Я пила занадто багато води, тому що відчувала зневоднення", - сказала Брук.

У лютому минулого року Шилдс розповідала, що відмовилася від алкоголю та як доглядає за шкірою

У лютому минулого року Шилдс розповідала, що відмовилася від алкоголю та як доглядає за шкірою

Шилдс каже, що не проти пластичних операцій та уколів краси, якщо вони робляться з правильних причин.

"Я бачила, як це додає жінкам такої впевненості. Але тут легко перестаратися. Я боюся перестати бути схожою на себе. Я спробую весь ботокс, пілінги, і будь-що нове. Я просто не хочу бути не схожою на себе. Пластичної хірургії стає все більше, бо люди женуться за молодістю. А я не хочу гнатися за молодістю. Я хочу гнатися за "зараз", - каже Брук.

Нагадаємо, Як відомо, Брук Шилдс любить похизуватися своєю фігурою в купальнику та у сміливих образах.

Наприклад, минулого року вона та трансзірка Індія Мур знялися для бренду спідньої білизни Кім Кардашян.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів