"Не рахую роки разом": чоловік проникливо привітав Єфросиніну з ювілеєм та подякував їй за "надійний тил"

25 травня, 16:43

Чоловік телеведучої Маші Єфросиніної, військовий Тимур Хромаєв щемливо привітав свою дружину з 45-річчям.

Ніжні слова він написав у своєму Instagram.

"Машенька, сьогодні важливий день - в тебе День народження, та ще й кругла дата.Я не рахую роки разом, але я дуже вдячний долі, що зустрів тебе тоді в Ялті, і за кожен рік, місяць, день, які ми провели разом", - написав Тимур.

Він додав, що вдячний їй за а справжність почуттів, за дітей, за нашу сімʼю, а також за те, що вона навчилася приймати його рішення.


"На моїх очах ти змінювалася, і продовжуєш змінюватися. Зараз, коли я несу свій військовий обов'язок, ти сама справляєшся зі всіма обов'язками голови нашої сім'ї. Я тебе називаю "жінка-центр прийняття рішень" недаремно. Ти стала справжнім надійним тилом для мене і наших дітей", - додав Хромаєв.

Тимур публікує багато фото своєї дружини

Тимур публікує багато фото своєї дружини

"Моя Маша, роки - це лише шлях, який тебе загартовує. Кохаю тебе. Твій Тимур", - підсумував чоловік Єфросиніної.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв в шлюбі вже 21 рік. Втім був у їхньому житті й складний період - у 2013 році пара розлучалася й жила окремо одне від одного рік.

Як відомо, їхні стосунки з чоловіком, як розповідала Маша, врятував секс. Якийсь час Єфросиніна та Хромаєв були коханцями.

А вже у 2014 році стало відомо, що телеведуча чекає на другу дитину.

Зараз Хромаєв воює на фронті, а Маша займається дітьми та соціальною діяльністю. Зірка не приховує, що їй важко від того, що чоловік на війні, але намагається зберігати спокій.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів