"Обпікався багато років": EL Кравчук відверто про стосунки, чого не прийме у партнері та що значить "справжній чоловік"

20 липня, 16:54
EL Кравчук дав нове інтерв'ю
Фото з Instagram EL Кравчука

47-річний співак EL Кравчук (справжнє ім'я Андрій Остапенко) розповів, яким повинен бути "справжній чоловік", які якості у партнері важливі для нього та чи вдалося комусь закохати його в себе.

За словами Кравчука, справжній чоловік має мати дві основні риси. Також він порівняв деяких людей з кіт-карами (автомобіль, зібраний власноруч з комплекту деталей, - ред.).

"Справа у тому, що у нашому житті ми часто зустрічаємо так званих кіт-карів — це коли ти купуєш пластиковий корпус, умовно, від Ferrari, і на основі якоїсь дешевої та старої автівки збираєш новий автомобіль. Потім ти виїжджаєш на ньому на вулиці міста, і нібито всі бачать тебе на дорогій автівці, але ти сам розумієш, що це не так", - сказав співак в інтерв'ю виданню Marie Claire.


Він зазначив, що таким чином люди намагаються обманути інших і себе.

"Тому, на мою думку, є дві основоположні лінії, які потрібні чоловікові: його особистість та власна культура. Саме на цих двох стержнях можна вже будувати всі інші переваги, такі як: робити людей поряд із собою щасливими, дбати про них, вірити, сподіватися та любити. Ну і, звичайно, сила духу, яка вимірюється не в м’язах, накачаних в залі, а у вчинках та діях, а також життєвих ситуаціях, які людина змогла вирішити та подолати", - додав Кравчук.

Співак також пояснив, що стосунки для нього - це "енергія, яка приходить і йде".

EL Кравчук позує для фото

В одному зі своїх кліпів співак покликав додому українок, які виїхали за кордон

"Моя періодична самотність — це наслідки того, що музика - моя справжня друга половинка. Поки ні в кого не вдалось закохати мене в себе більше, ніж в творчість. Можливо це когось лякає, проте це чесно", - зазначив EL.

Проте потенційний партнер Кравчука має бути чесним та вміти поважати.

"Без цих двох факторів кохання неможливе, воно довго не витримає. Звичайно я за акуратність у побуті, підтримку, турботу, готовність вислухати, дати пораду і прийняти пораду. На жаль, в житті не все так просто, як в тексті, і на розуміння якостей йдуть роки, однак я кохав, і впевнений, ще кохатиму і далі", - розповів він.

Співак наголосив, що біля нього ніколи не буде людини, яка обманює.

"Ті люди, які колись ламали мою довіру до себе просто зникали з мого поля зору, не тому що я зверхній, а тому що я щирий, а щирість сприймається як слабкість, а отже у людини з’являється бажання і можливість "вдарити" мене як найсильніше у нібито слабке місце", - сказав EL.

EL Кравчук на фото

Кравчук розповів про особисте

Він додав, що дуже довірливий, тому його команда якісно "відсортувала" його коло спілкування.

"Я дуже довірливий і через це обпікався багато років, але, знову-таки, в мене тепер є команда - люди, які дуже "відсортували" моє оточення і не допускають близько тих, хто має якісь негативні наміри", - пояснив Кравчук.

Нагадаємо, нещодавно EL Кравчук презентував новий кліп на пісню "Голими", у якому знялася володарка найбільших грудей в Україні.

Як відомо, якось на Закарпатті скасували концерт Кравчука, бо місцеві почали хейтити його та ображати.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів