"Для осені, щоб зігрітися": рецепт улюблених пиріжків Галицької Діви

- 24 жовтня, 13:15

Ведучий Нового каналу Андрій Черепущак, більше відомий як Галицька Діва дав рецепт своїх улюблених пиріжків, якого його навчила бабуся.

Для всіх куниць і колежаночек Андрій розповів, як швидко приготувати смаколик, що хоч і трохи жирненьким, але дуже зігріває восени.

"Оскільки восени вже так відчутно холодає, то я вважаю, що треба їсти щось більш жирненьке, поживне. Якщо влітку я віддаю перевагу овочам з оливковою олією, то восени мені хочеться відкрити бабусину консервацію – кабачкову ікру, намазати її на хліб і ще до цього всього посмажити картоплю (усміхається)", - зізнався ведучий реаліті "Мамо, ваш вихід!".

Андрій Черепущак

Галицька діва постійно ділиться в мережі рецептами і ось один із них

Фото Нового каналу

"Якщо говорити про солодке, то мені подобається яблучний пиріг з корицею, але в дуже рідкісних випадках, бо не люблю корицю", зізнався Андрій.

Тому восени найчастіше він готує пиріжки з картоплею та капустою за бабусиним рецептом.

Андрій Черепущак Галицька діва

Андрій Черепущак з бабусею і дідусем, які його виростили

"Для тіста треба борошно, вода, яйце. Далі обов’язково додайте розпушувач. І переходимо до начинок, їх дві: відварюєте капусту, смажите її з морквою та цибулею на сковорідці. Додаєте трошки томатної пасти – й одна начинка готова. Друга начинка – це відварена картопля. Далі розкатуєте тісто, ліпите такі маленькі пиріжечки, додаєте начинки та смажите їх в олії на сковорідці. Жирненько, але для осені, щоб зігрітися, як раз те, що треба", - запевнив Черепущак.

Нагадаємо, раніше ТаблоID ділився рецептом пасти з рибою від Галицької діви та печива без цукру і масла від Ольги Сумської. 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів