Підтримай нас, щоб ми без обмежень могли продовжувати роботу – долучайся до Клубу УП!
Підтримай роботу журналістів

Декольтована Різатдінова в образі палкої італійки приготувала пасту з базиліком і томатами

- 5 березня, 16:40

Гімнастка Ганна Різатдінова ефектно приготувала пасту з томатів.

У своєму Instagram спортсменка вдала з себе італійку і показала, як зробити соус для смачної страви.

Для приготування знадобиться: паста, томати, базилік, розмарин, часник і пармезан.


Що треба для приготування пасти

Гімнастка взяла томати черрі

Спершу Ганна запекла томати, часник і розмарин (час приготування - 30 хвилин)

Спершу Ганна запекла томати, часник і розмарин (час приготування - 30 хвилин)

Наступний крок - збити запечені томати у блендері і (за бажанням) підсолити.

Поки Різатдінова ефектно і красиво робить соус, за її спиною вариться паста

Поки Різатдінова ефектно і красиво робить соус, за її спиною вариться паста

Відварену пасту додаємо у соус, натираємо пармезан, прикрашаємо базиліком і пристрасно смакуємо (як Ганна на фото)

Відварену пасту додаємо у соус, натираємо пармезан, прикрашаємо базиліком і пристрасно смакуємо (як Ганна на фото)

Нагадаємо, раніше Різатдінова показувала рецепт незвичного зеленого смузі з пармезаном.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів