Найвідоміші "голі сукні" зірок: Кардашян у стилі Монро, Сайрус у сіточці та Ратаковскі без спіднього. Фото

23 квітня, 09:00

Клейка стрічка замість суконь – легко! 2022 року в межах Тижня моди у Нью-Йорку відбувся показ шоу Black Tape Project, де замість вбрань на моделях був звичайний скотч. Оголені дівчата впевнено дефілювали подіумом, немов на них були справжні сукні.

Така тенденція – показати те, що зазвичай приховують – серед західних знаменитостей аж ніяк не нова. Це гарний спосіб у найкоротший час привернути до себе увагу. ТаблоID зібрав добірку про відверті сукні зірок і готовий поділитися нею у цьому матеріалі.

Кім Кардашян

Поняття "гола сукня" бере свій початок у 1930 році, коли його використовували для опису сукні без бретелей, пише BBC. Але згодом знаменитості розширили ці кордони. Зокрема, легендарна білявка Мерилін Монро у 1962 році збурила усіх своєю "голою сукнею", коли одягнула вбрання тілесного кольору із суцільними стразам. У такому образі Монро заспівала "Happy Birthday, Mister President" 35-у президенту США Джону Кеннеді.

У 2022 році під час балу Інституту моди Met Gala світська левиця Кім Кардашян повторно вигуляла "голу сукню" Мерилін Монро. Для цього їй довелося за три тижні схуднути аж на 7 кілограмів. І позувала Кім у легендарному вбранні усього декілька хвилин для фотографів.


Така жіноча сукня точно не залишиться без уваги

Така жіноча сукня точно не залишиться без уваги

Фото: Getty Images

Відомо, що дизайнером цієї сукні з оголеною спиною є Jean Louis. У 2016 році її придбали за неймовірну суму – 4,81 мільйонів доларів, що зробило однією із найдорожчих у світі.

Ліла Мосс

Довгий час "голою сукнею" називали вбрання з прозорої тканини чи майже її відсутністю. Зараз сюди відносять прозорі тканини тілесного кольору, мережива чи паєтки. Головне завдання – треба дуже довго розглядати людину, аби зрозуміти чи одягнена вона. Не будемо заперечувати, що чимало модниць дефілювали у таких нарядах на червоних хідниках.

Так, 21-річна американська модель Ліла Мосс під час церемонії нагородження British Fashion Awards у 2023 році обрала срібну відверту сукню, яку без спідньої білизни точно просто так не одягнеш.

Фото: Getty Images

Цікаво, що цей образ порівняли із не менш оголеним вбранням її матері-моделі і акторки Кейт Мосс, у якому вона засвітилася 1993-го року на лондонській вечірці.

Фото: Getty Images

Як вам така вечірня сукня Кейт? Тут вона подбала лише про нижню частину білизни, що вже добре.

Ніколь Кідман

Зірки часто обирають відверті сукні також для фотосесій. 56-річна акторка Ніколь Кідман у 2021 році з’явилася на сторінках американського видання Harper's Bazaar. Вона обрала чимало образів, але одним із ключових став саме той, який не приховував майже нічого на тілі акторки.

Ніколь сфотографувалася у рясній золотистій сукні з абсолютно прозорою спідницею. Вона не побоялася відкритися повністю, що геть забула про білизну.

Єва Лонгорія

Любить підкреслити свої форми і струнку талію 49-річна акторка Єва Лонгорія. У 2023 році вона знялася для журналу Town&Country, де постала у абсолютно прозорій сукні від Вікторії Бекхем. Цей образ вирізнявся кольором, який складався із total black. Зірка обрала навіть чорні колготки у дрібну цятку.

Фото: RUVEN AFANADOR

Оголені зірки часто є героями сторінок глянцю. Але в історії з Лонгорією переважає стиль та водночас вишуканість, навіть у напівпрозорих варіантах.

Бейонсе

Зірки люблять обирати "голі вбрання" для своїх сценічних образів. Не виняток і 42-річна попдіва Бейонсе. Вона стала справжньою амбасадоркою комбінезонів тілесного кольору, які дуже вдало імітують шкіру. Їх зірка любить прикрашати яскравими елементами, які начебто прикривають відверті місця, тож дуже довго доводиться придивлятися – чи справді одягнена Бейонсе.

У її арсеналі також є сукні з оголеними плечима і абсолютно прозорим мереживом. Цей образ артистка доповнює широким паском та розкішним капелюхом.

А цей сріблястий образ заслуговує окремої уваги. Свою прозору сукню Бейонсе доповнює відповідною накидкою.

Майлі Сайрус

31-річна співачка Майлі Сайрус, яка цьогоріч отримала свою першу нагороду Grammy, теж не проти показати те, що зазвичай приховують. Для згаданої церемонії вона обрала аж 5 нарядів, один з яких точно може посісти почесне місце у наші добірці "голих суконь".

Фото: Getty Images

Сукня-міні у Сайрус складалася усього лиш із золотистої сіточки, яка ледь прикривала важливі місця. Папараці невтомно придивлялися чи справді Майлі оголена. Цікаво, що у такому "луці" вона попозувала на червоному хіднику, а потім перевдяглася у більш скромніший образ.

Лурдес Леон

Скромність – це не про 27-річну доньку співачки Мадонни Лурдес Леон. Вона звикла епатувати публіку відвертими вбраннями, тож "голі сукні" не є для неї чимось незвичним.

Наприклад, у 2023 році на вечірці з нагоди перезапуску бренду Victoria`s Secret вона постала у короткій сітчастій сукні, яка не прикривала геть нічого. Лурдес не наважилася навіть одягнути бюстгальтер, але добре, що хоч нижню частину білизни не оминула увагою.

Прозорі міні сукні - те, чим Лурдес точно не здивує

Прозорі міні сукні - те, чим Лурдес точно не здивує

Фото: Getty Images

Є у її арсеналі "голих суконь" і такий варіант, якщо це можна назвати сукнею.

Емілі Ратаковскі

Ну, а хто точно вміє епатувати "голими вбраннями", так це 32-річна модель Емілі Ратаковскі. Звісно, вона добре справляється із цим завданням і без допомоги одягу. Але подекуди її образи заслуговують окремої уваги.

Наприклад, ось ця сітчаста максі сукня з додатковою бахромою знизу. Емілі максимально відкрита зі своїми прихильниками, тому обирає відповідне спіднє для цього образу.

Ба більше – вона обирає напів прозорі сукні і для звичайних повсякденних виходів. Тут Емілі навіть над білизною не задумувалася.

Компанію усім цим героям, а точніше навіть конкуренцію своїми "голими" образами точно може скласти 34-річна американська модель Джулія Фокс. Так, у лютому на Тижні моди у Нью-Йорку її сукня складалася лише з великого банта на лінії талії. А раніше вона обрала total red образ із сукнею-спіраллю поздовж ніг.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів