Кацурін поділився рецептом запашного горохового супу з копченими ребрами. Відео

5 жовтня, 13:44
Фото з Instagram Міші Кацуріна

Ресторатор та food-блогер Міша Кацурін знову поділився новим рецептом. Цього разу він показав, як вдома приготувати ароматний гороховий суп з копченими реберцями.

Для приготування страви вам знадобиться:

  • Горох 500 гр;
  • Цибуля 2 шт;
  • Морква 2 шт;
  • Стебло селери 1 шт;
  • Часник 1 шт;
  • Чебрець пучок;
  • Петрушка пучок;
  • Копчені ребра 1 кг;
  • Олія соняшникова;
  • Сіль, перець за смаком;
  • Вода.

Приготування такого супу займе близько 2 годин (але не забудьте попередньо замочити горох)

"Натираємо моркву, нарізаємо цибулю. В розігрітий баняк наливаємо олію і смажимо все до золотавого кольору. Потім, надрізаємо верхівку часнику та навпіл селеру. Нарізали копчені ребра", - сказав Кацурін.

За словами Міші, обсмажені овочі потрібно залити водою, додати туди часник, ребра, а також чебрець, петрушку та попередньо замочений на ніч горох.

"Варимо до готовності. Солимо за смаком. Знімаємо пінку. Суп повинен трошки розваритись до однорідної консистенції. Насипаємо порцію, займаємо затишне місце і насолоджуємось!" - підсумував ресторатор. 

Копчені ребра нададуть вашій страві димного й пікантного смаку

Скріншот з Instagram Міші Кацуріна

Нагадаємо, якось Кацурін вчив підписників, як самостійно приготувати соковитий стейк, показував рецепт вареників з вишнями та вершковим кремом, а також розповів, що потрібно робити, аби приготувати вдома канапки з форшмаком. 

IDEALMEDIA