Кацурін поділився рецептом запашного горохового супу з копченими ребрами. Відео
Ресторатор та food-блогер Міша Кацурін знову поділився новим рецептом. Цього разу він показав, як вдома приготувати ароматний гороховий суп з копченими реберцями.
Для приготування страви вам знадобиться:
- Горох 500 гр;
- Цибуля 2 шт;
- Морква 2 шт;
- Стебло селери 1 шт;
- Часник 1 шт;
- Чебрець пучок;
- Петрушка пучок;
- Копчені ребра 1 кг;
- Олія соняшникова;
- Сіль, перець за смаком;
- Вода.
Приготування такого супу займе близько 2 годин (але не забудьте попередньо замочити горох)
"Натираємо моркву, нарізаємо цибулю. В розігрітий баняк наливаємо олію і смажимо все до золотавого кольору. Потім, надрізаємо верхівку часнику та навпіл селеру. Нарізали копчені ребра", - сказав Кацурін.
За словами Міші, обсмажені овочі потрібно залити водою, додати туди часник, ребра, а також чебрець, петрушку та попередньо замочений на ніч горох.
"Варимо до готовності. Солимо за смаком. Знімаємо пінку. Суп повинен трошки розваритись до однорідної консистенції. Насипаємо порцію, займаємо затишне місце і насолоджуємось!" - підсумував ресторатор.
Копчені ребра нададуть вашій страві димного й пікантного смаку
Нагадаємо, якось Кацурін вчив підписників, як самостійно приготувати соковитий стейк, показував рецепт вареників з вишнями та вершковим кремом, а також розповів, що потрібно робити, аби приготувати вдома канапки з форшмаком.