"Небезпечна жінка" Гвоздьова розказала, як часто займається сексом та про інтим по телефону

5 листопада 2023, 14:41

Хореографка Ілона Гвоздьова у новому інтерв'ю "Я єдина" відверто розповіла про своє інтимне життя, про стосунки з чоловіком та ревнощі.

За словами Ілони, вони з чоловіком займаються коханням тільки тоді, коли вдома немає дітей.

"Коли дітей забирають бабусі. Це єдиний спосіб, коли можна розслабитися і відчути себе розкутими. Того що, знаєте, от ця любов за дверима, тихенько, щоб діти не почули, це не про нас. Чоловік може спокійно до цього відноситися, бо, йому то що, а жінка - вона не може до кінця нормально розслабитися", - сказала хореографка.

Ілона з чоловіком

Ілона з чоловіком

Фото Instagram Ілони Гвоздьової

За її словами, на "сексі за закритими дверима" неможливо зосередитися. Її може відволікти плач дитини, повітряна тривога. До того ж вона наголосила, що коли пара живе разом вже понад 10 років, то сприйняття інтиму змінюється.

"Ну не знаю, раз в тиждень нормальний є, а так: "Привіт, зая". Коли ви живите уже понад 10 років, у вас двоє дітей, то ця молодіжна історія — кожен день, романтика, пристрасть — вона змінюється, не то, щоби вона відходить. Це не говорить про те, що нам не хочеться одне одного. Ти починаєш по-іншому це сприймати, не як буденність, а як особливий момент, про який ти згадуєш ще місяць. ", - додала Гвоздьова.

Гвоздьова вважає себе небезпечною жінкою

Гвоздьова вважає себе небезпечною жінкою

На питання, чи дружить вона з хлопцями та, чи ревнує її чоловік до них, танцівниця сказала, що у їхній сім'ї немає проблем з довірою.

"Коли я була в проєктах, то звісно він ревнував. Мені здається, кожен нормальний чоловік, якщо він любить свою жінку, цінує її, то йому буде не дуже приємно споглядати, як його кохану в телевізорі якийсь інший чоловік обіймає, танцює з нею, підіймає", - каже Ілона.

Розповіла хореографка й про те, чому вона з чоловіком вирішила обвінчатися під час війни.

"Ми вирішили повінчатися під час війни. Ми не знали, що мож статися завтра і таким чином, як то кажуть, на небесах треба було скріпити той шлюб, аби Бог нас оберігав. У нас був момент, коли я виїхала з крани з дітьми. Тоді і він, і я зрозуміли, що краще під обстрілами, з тривогами, з ракетами, але вдома", - додає Гвоздьова.

Вона розповіла, що навіть на відстані знайшла спосіб ставати ближче до чоловіка.

"Ми, звісно, спілкувалися телефоном, у нас навіть романтика була телефоном. Хтось скаже: "Боже, секс телефоном, про таке навіть не говорять вголос". Але краще телефоном зі своїм, ніж без телефону з коханцем", - пояснила танцівниця.

За словами хореографки, її чоловік — головний у сім'ї, але все одно робить все, що скаже вона.

"У нашій сім'ї головний чоловік, але як жінка скаже, так і буде. У нас немає якихось розділених обов'язків, там хто забере дітей, приготує вечерю і так далі. В житті я, як дружина, я непередбачувана, пристрасна, dangerous woman (небезпечна жінка, - ред.). За ці роки, що ми разом, чоловік повністю мене не знає, бо я кожен день можу витворяти нові кульбіти, йому зі мною цікаво", - розповіла Гвоздьова.

Нагадаємо, нещодавно Ілона Гвоздьова зробила мамопластику. Це їй було потрібно, щоби знову почуватися жінкою. А ще два роки тому Ілона, відповідаючи хейтерам, казала, що не прагне бути інстабарбі в рамках якогось формату.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів