"Святкового настрою не було": Камалія зізналася, що зустріла 47-річчя в розлуці з доньками

19 травня, 13:48

Співачка Камалія 18 травня відсвяткувала своє 47-річчя. Цей день вона провела зі своєю мамою та показала кадри з відпочинку із колишнім чоловіком Захуром та 10-річними доньками Мірабеллою та Арабеллою.

Відео співачка поділилася в своєму Instagram.

Свій день народження зірка провела з мамою Інною Петрівною. Вона показала відео з нею та квітами.

Камалія з розкішним букетом квітів

Камалія з розкішним букетом квітів


"Вчора у мене був день народження, але, на жаль, святкового настрою зовсім не було через важку ситуацію в Україні. У цей день я знайшла підтримку в обіймах мами, яка привітала мене з такою теплотою та любов'ю. Її слова та обійми стали для мене найбільшим подарунком. Я отримала та продовжую отримувати багато зворушливих привітань від друзів, колег і моїх улюблених шанувальників", - написала Камалія.

Скріншот з TikTok Камалії

Вона також додала, що цього року святкує день народження без донечок.

"Але серце болить, що мої донечки, Мірабелла та Арабелла, цього року не зі мною. Вони у Лондоні, і хоча, з самого ранку дня народження привітали мене і підняли настрій своїми дзвінками, я дуже сумую за ними. Як же я мрію про той день, коли зможу відзначати день народження разом з доньками у мирній і щасливій Україні", - зазначила співака.

Камалія навіть поділилася з підписниками кадрами розваг з доньками, коли вони й її колишній чоловік відпочивали разом у Португалії.

"Незабутні пригоди у кінній школі з Мірабеллою та Арабеллою", - підписала відео Камалія.

Камалія продовжує показувати свій відпочинок з дітьми та ексчоловіком

Камалія продовжує показувати свій відпочинок з дітьми та ексчоловіком

Цього разу сім'я розважалася у кінній школі

Цього разу сім'я розважалася у кінній школі

@kamaliyazahoor67 Вчора у мене був День народження, але, на жаль, святкового настрою зовсім не було, через важку ситуацію в Україні. 🇺🇦 У цей день я знайшла підтримку в обіймах мами, яка привітала мене з такою теплотою та материнською любов'ю. 💖 Її слова та обійми стали для мене найбільшим подарунком. 🎁🤗 Я отримала, та продовжую отримувати багато зворушливих привітань від друзів, близьких, знайомих, колег і моїх улюблених шанувальників. 📩💐 Ваша підтримка дуже важлива для мене. Але серце болить, що мої донечки, Міраbella та Арабелла, цього року не зі мною. Вони в Лондоні, і хоча, з самого ранку Дня народження привітали мене і підняли настрій своїми дзвінками, я дуже сумую за ними. 📞❤️ Як же я мрію про той день, коли зможу відзначати свій День народження разом з доньками, у мирній і щасливій Україні. 🎂✨ Нехай цей день настане якнайшвидше. 🙏 Дякую всім за вашу любов та підтримку. 💕🌟 #kamaliyazahoor67 #birthday #birthdaygirl #kamaliyabirthday #деньнародження #деньнародження🥳❤ #вденьнародження #моєденьнародження #київ #київ2024 #україна #україна🇺🇦 #ukraine #ukraine🇺🇦 #ukrainemusic #KamaliyaZahoor #kamaliyazahoor #Kamaliya #Камалія #камалия #kamaliyayoutube #kamaliyamusic #деньрождения #моямама #мама #мамаидочка #видео #семья @Inna Sitnikova @Антон Гончар @vetrinatv.it @Katrin Katrin @albina_voskobojnikova8 @petrchernyi @Наталія Могилевська @Viniarskaya @dima @Di Ko @Олександр Пономарьов @Ольга Сумська @Оксана Вояж @Салон краси Бровари @Noman Rauf Hyder @user3982519557514 @IKSIY MUSIC @Vilina Belkovich @Diana Belkovich🤍 ♬ Світло Є - Kamaliya

Нагадаємо, нещодавно у мережі з'явилися фото, на яких Камалія з набряклим обличчям та синцями, тож фани співачки вирішили, що вона потерпає від фізичного насилля.

Сама ж зірка спростувала ці чутки та заявила, що фото ймовірно фотошоп й вона не знає, для чого їх опублікували невідомі.

Пізніше Камалія звернулася до шанувальників та медіа із закликом припинити кидатися необґрунтованими звинуваченнями в її колишнього чоловіка, бізнесмена Мохаммада Захура.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів