Геловінський вайб: Кацурін показав, як вдома приготувати "Криваву Мері" та ідеальну закуску до неї
Ресторатор та food-блогер Міша Кацурін традиційно поділився новим рецептом на вихідні. Проте цього разу він акцентував на приготуванні ідеального коктейлю "Кривава Мері" та закуски під нього.
Для приготування напою вам знадобиться:
- Томатний сік 150;
- Шрирача 1 ч.л;
- Копчений Табаско (Чепотле) 4 краплі;
- Медовий сироп (вода+мед) 20;
- Сіль, перець за смаком;
- Лід;
- Лимон фреш 20;
- Ворчестер 1 ч.л;
- Горілка 50;
- Стебло селери.
"Готуємо коктейль. Верхівку стакана змащуємо лимоном, щоб чілі сіль краще трималась. Далі, наповнюємо стакан льодом, відставляємо охолоджуватись", - наголосив Кацурін.
Щоби приготувати ідеальний коктейль вам доведеться витратити лише 20 хв
Міша додав, що поки склянка охолоджується в одну частину шейкера треба поставити лід, а в інші - змішувати кактейль.
"В одну насипаємо лід. В іншу наливаємо: томатний сік, ворчестер, копчений табаско, шрирача, медовий сироп та фреш лимона. А також, улюблену горілку Рейка. Ще додаємо сіль, трохи перцю, перемішуємо і вісім разів робимо, як на відео, за допомогою двох частин шейкера. З охолодженого стакана викидаємо лід та наливаємо Мері", - додав ресторатор.
А ви полюбляєте робити вдома смачні напої?
Для приготування закуски вам треба:
- Перець падрон 200;
- Лимон;
- Оливкова олія;
- Сіль мальдон.
"Кидаємо перець падрон на розпечену пательню, обсмажуємо пару хвилин, додаємо фреш лимона та оливкову олію для яскравості смаку. Та фіналізуємо пластівцями солі малдон", - підсумував він.
Кривава Мері - ідеальний напій для геловінського вайбу
Нагадаємо, Міша Кацурін нещодавно показував, як приготувати вдома вінтажні мініпіци як у 90-х.
Також він ділився рецептом ідеального стейка.