"Почнімо підготовку до літа": міс Паша розказала про дієту і посвітила рельєфним пресом у мотивуючому відео

6 квітня, 10:27

"Міс Україна"-2019 Маргарита Паша похизувалася перед підписниками своїм рельєфним пресом на відео та розповіла про дієту.

Ролик Паша опублікувала у своєму Instagaram.

На мотивуючих кадрах 29-річна Маргарита демонструє свої шість кубиків преса у рожевому топі та чорних спортивних штанах. Потім володарка звання "Міс Україна"-2019 показала, як займається на біговій доріжці.

Під відео Паша написала про лужну дієту.


Маргарита Паша професійна гімнастка

Маргарита Паша професійна гімнастка

Скріншот з Instagram Маргарити Паші

"Почнімо підготовку до літа. 80% лужних продуктів та 20% закисляючих. Вважається, що якщо кислотно-лужний баланс організму в нормі, то рівень pH варіюється в межах 7,35-7,45. При підвищеній кислотності в організмі виникають порушення обмінних процесів, проблеми зі шкірою та волоссям, накопичується зайва вага і погіршується загальне самопочуття", - написала Маргарита.

Вона додала, що лужна дієта полягає у повній або частковій відмові від закисляючої їжі, адже продукти, які в процесі травлення розпадаються на луги, несуть для організму більше користі.

Маргарита інтенсивно тренується для того, аби мати таке тіло

Маргарита інтенсивно тренується для того, аби мати таке тіло

Також красуня розповіла, які продукти потрібно скоротити у своєму раціоні.

"Необхідно скоротити кількість солі та цукру. Гостра їжа слугує розпалювачем апетиту, тому позбавляємося від неї. Варто поступово відмовитися від кавових напоїв, міцного чаю, солодкої газованки та алкоголю", - написала Паша.

Вона додала, що після 19:00 їсти не рекомендується, однак можна пити чаї з трав та мінеральну воду.

"Жуй повільно, їж 3-5 разів на день і потрохи, дотримуйся водного балансу", - додала Маргарита.

За її словами, до лужних продуктів відносяться: лимон (вона рекомендує пити воду з лимоном вранці нащесерце), зелень, коренеплоди, хрестоцвіті (броколі, стручкова фасоля, капуста), огірки, зелений чай та настій з ромашки.

"Про всі продукти можна почитати в інтернеті. Я не люблю крайностей або обмежень, не можна себе ґвалтувати виснажливими дієтами і тд. До всього, що ми робимо у цьому житті потрібно ставитися спокійно, з любов'ю до себе та світу. Якщо ми любимо себе, то не будемо напихати в себе шкідливі продукти, наповнювати негативними емоціями", - додала "Міс Україна"-2019.

Скріншот з Instagram Маргарити Паші

Нагадаємо, нещодавно Маргарита Паша показала, як стоїть на голові на Мальдівах та заявила, що основа життя - баланс.

Як відомо, після перемоги у конкурсі "Міс Україна"-2019 Паша потрапила у скандал через свою заяву про тимчасово окупований Крим.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів