Офіціанти, колеги та друзі дитинства: з ким Джей Ло, Джонні Депп, Брітні Спірз та інші зірки були у першому шлюбі. ТЕСТ

18 липня, 07:00

Особисте життя деяких знаменитостей зазвичай дуже бурхливе. Дехто славиться численними романами, і подати заяву на шлюб в один день геть не є проблемою. Інша справа – скільки триватимуть такі стосунки та чим закінчаться.

ТаблоID вирішив розказати про перших чоловіків та дружин найвідоміших селебрітіс. Хто провів реєстрацію шлюбу на пляжі? Хто розлучився на третій день? Та хто наважився на шлюб за добу? Цікавий тест, який ви точно маєте пройти.

Анджеліна Джолі уперше офіційно одружилася у 1996 році. Її чоловіком став колега з фільму "Хакери". Хто саме?

До зустрічі з Амаль Джордж Клуні мав низку романів. Утім, офіційно одружений був лише раз. Як звали першу дружину актора?


Дженніфер Лопес розпочала свій марафон шлюбів у 1997 році. Вона одружилася з хлопцем, якого зустріла в ресторані Маямі. Ким він був?

Джонні Депп геть пустився берега і закрутив роман із російською моделлю. Припускають, що вона може навіть стати його новою дружиною. А хто була першою?

Співачка Брітні Спірз теж може похизуватися низкою романів та не одним шлюбом. Минулого року вона розійшлася із Семом Асгарі. Хто був першим офіційним обранцем попдіви?

Ніколас Кейдж наразі перебуває у шлюбі із японкою Ріко Шибато, яка молодша за нього на 31 рік. Це його п’ята офіційна дружина. Хто була першою?

Ефектна білявка Памела Андерсон не була обділена увагою чоловіків. Вона п’ять разів перебувала у шлюбі, з деякими чоловіками навіть двічі. Хто був першим її обранцем?

Бредлі Купера називають голлівудським ловеласом, хоч сам він так і не вважає. Його завжди оточували жінки. Але офіційно одружений він був усього один раз. З ким?

Попдіва сучасності Мадонна ніколи не була самотньою. Вона крутила численні романи та двічі була в офіційних шлюбах. Хто з чоловіків був перший?

Актор Орландо Блум у стосунках зі співачкою Кеті Перрі. У 2019 році вони оголосили про заручини, але так до вівтаря і не дійшли. Хто та єдина жінка, яка була його офіційною дружиною?

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів