"Не треба стверджуватись за рахунок дітей": Шульгіна у міні й латексі назвала переваги вагітності в 30+

8 липня, 15:30
Саша Шульгіна з дітьми
Шульгіна про переваги вагітності після 30

Переможниця 1-го сезону "Холостяка", блогерка і лайф-коуч Саша Шульгіна, яка за останні два роки двічі стала мамою, зруйнувала стереотипи щодо народження дітей.

Саша, якій у вересні виповниться 36, перелічила плюси вагітності після 30, і пригадала зірок, які стали мамами в тому ж віці.

Свою першу доньку Анджеліну Саша народила у червні 2022-го (у віці 34 роки), а молодшу Аспен - у жовтні минулого року.


На власному прикладі Шульгіна закликала не боятися народжувати після 30.

"Чим же чудові пологи після 30? На думку психологів, народження дитини в більш зрілому віці досить виправдане, а різниця між 20 і 30 роками в медичному аспекті не дуже суттєва, якщо жінка стежить за своїм здоров'ям. Насправді, тут важливий не вік, а емоційна готовність жінки до зустрічі з дитиною, її настрій та психологічна зрілість"? - зазначила Саша.

Шульгіна в міні та без ліфчика про вагітність

Саша вважає, що народжувати у більш свідомому віці краще і для самої мами, і для дитини

Шульгіна з дитиною на руках

На фото блогерка та її перша донька Анджеліка

"Здебільшого, після 30 років жінка вже має життєвий досвід і мудрість, усвідомлює своє призначення, приймає обдумані рішення, має більш стабільну психіку. З такою мамою психологічний комфорт малюкові забезпечено. Дівчатка, діліться, в якому віці стали мамою? Якщо ще не стали - чи є страх народжувати після 30-35 років? Я впевнена, що зараз справляюся краще, ніж якби в 20 (народила - ред.). По-перше, я реалізована, і мені не треба самостверджуватись за рахунок дітей, по-друге, я усвідомлена, медитація допомагає мені в прийнятті дітей і в самовладанні, ну, і по-третє, з роками стаєш більш терплячою", - пояснила блогерка.

Шульгіна з чоловіком і доньками у США

Саша з Суперменом і двома доньками живуть в будинку у США

Нагадаємо, Шульгіна вже довгий час живе у США, де і познайомилася зі своїм чоловіком (якого називає Суперменом). Раніше вона розказувала про перше враження від свого чоловіка (якого Саша називає Суперменом) та розказала про сімейний бюджет.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів