Клуні, Пітт, Депп, Стейтем та інші голлівудські красунчики: вгадайте, скільки їм зараз років. Тест

7 червня, 07:00

Ці актори завоювали свою популярність серед декількох поколінь. Свого часу були справжніми екранними секс-символами, а дехто й зараз продовжує ними бути.

Настав час для справжніх кіноманів-знавців перевірити свою інтуїцію та відгадати вік найвідоміших голлівудських акторів. А також дізнатися, що там відбувається в їхньому особистому житті. Поїхали!

Наприкінці 2023 року Бред Пітт відсвяткував ювілей. Цю дату з ним розділила нова подружка Інес де Рамон, різниця у віці з якою майже 30 років. Тож, скільки років Бреду Пітту?

Голлівудські актори досить часто мають стосунки з молодшими подружками. Як і Леонардо ДіКапріо. Майже 9 місяців він зустрічається з 25-річною моделлю Вітторією Черетті. Скільки років самому Лео?


Актор Джордж Клуні мав десятки романів з відомими акторками та моделями. Крапку в походеньках ловеласа поставила його теперішня дружина Амаль Аламуддін, молодша на 17 років. Скільки насправді років Джорджу Клуні?

Х’ю Джекман минулого року відзначив свій день народження разом із колишньою дружиною Деборрою-Лі Фернесс, з якою був у шлюбі 27 років. Скільки ж років виповнилося Х’ю?

Наприкінці минулого року стало відомо про інтрижку Тома Круза з молодшою на 25 років росіянкою Ельсіною Хайровою. Щоправда тривала вона усього декілька місяців і коханка не прийде на майбутній день народження актора. Скільки ж йому зараз років?

За декілька днів Джонні Депп готується розпочати свій новий персональний рік. І чи то криза середнього віку, чи, може, нове кохання, але декілька місяців тому чоловік рішуче оновив свій імідж. Скільки зараз років цьому красунчику?

Кріс Хемсворт за декілька місяців теж відзначить свій день народження. Але в компанії дружини Ельзи Патакі, з якою вони одружилися за три місяці після знайомства. Скільки йому зараз років?

Йому б теж готуватися до майбутнього дня народження, яке має відбутися вже у серпні. Натомість Бен Аффлек може готуватися до ймовірного розлучення зі співачкою Дженніфер Лопес. Скільки зараз років актору?

Джейсон Стейтем став справжньою зіркою бойовиків і своїм "втомленим" поглядом підкорив серця тисяч прихильниць. Утім, його головна жінка – модель Розі Хантінгтон-Вайтлі, яка на 20 років молодша. Скільки зараз йому років?

Раян Гослінг теж має свій "фірмовий погляд", яким чіпляє серця прихильниць. Утім, його серце вже понад десять років належить коханій Єві Мендес. Скільки років головному Кену?

Деніел Крейг – один із останніх Бондів з "глибокими блакитними очима". Мабуть, так підкорив серце своєї дружини Рейчел Вайз. Вони рідко разом з’являються на публіці. А чи здогадаєтеся скільки зараз років Крейгу?

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів