Дружина Остапчука розказала про хатні обов'язки, що думає про переїзд у заміський будинок та яких дівчат вважає бруднішими за "помийне відро"

17 березня, 16:04

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука, 23-річна бізнесвумен та блогерка Катерина Полтавська у своєму Instagram розповіла, як вони з коханим розділили домашні обов'язки та чого б вона ніколи не зробила для чоловіка.

А ще Катя, чий благовірний все ніяк не може розділити з ексдружиною дім під Києвом, зізналася, що наразі не уявляє свого життя за містом.

"Мені треба часто їздити в студію. Коли буде двоє дітей, тоді подумаємо про будинок. Але я б хотіла взагалі років через 15, коли мені буде ближче до 40", - відповіла дівчина на питання своїх підписників.

Скріншот з Instagram Катерини Полтавської

Також у неї запитали, що вона робить у сімейному побуті.

"Перед відкриттям студії ми домовилися, що певний період часу всі домашні обов'язки чоловік візьме на себе, тому зараз я майже нічого не роблю (інколи сніданки готую)", - написала Катя.

Вона пояснила, що їй частенько потрібно бувати у студії, а 39-річний Володимир більшу частину своєї роботи може виконувати вдома.

"Коли проводить події, ми зазвичай разом, тому ніхто нічого не робить. Раніше я завжди готувала, прала речі, а він їх прасував. Прибирали майже завжди разом, але я більше", - додала Полтавська.

Схоже Вова готовий заради щастя молодої дружини й ґаздою стати

Схоже Вова готовий заради щастя молодої дружини й ґаздою стати

Також блогерка відверто відповіла на питання, чого б ніколи не стала робити для чоловіка.

"Я б ніколи фінансово не утримувала чоловіка. Тимчасово підтримати, якщо є труднощі - так, на постійній основі - ні. Те саме стосується і 50/50 (йдеться про рівний бюджет, - ред.). Я б ніколи не прогиналася, якщо він хоче того, чого не хочу я. Умовно, якби він хотів, щоби я сиділа вдома, а я б хотіла працювати, то я б працювала", - зазначила Катя.

Вона також внесла у перелік бути коханкою чи запасним варіантом.

"Для мене це низько. Помийне відро чистіше за таких дівчат", - написала блогерка.

Полтавська також додала, що ніколи б не ставила чоловіка вище за себе.

"Чоловік у родині головний, але в принципових моментах рішення приймаються спільно, поки не дійшли до компромісу", - пояснила дружина Остапчука.

Як відомо, якось Катерина Полтавська розповідала своїм підписникам, що спочатку Остапчук не планував з нею нічого серйозного та згадала реакцію батьків на їхнє одруження.

Нагадаємо, Вова, схоже, на відміну від чинної дружини таки хоче жити за містом. Торік він повідомив шанувальникам, що до кінця року планує з Катериною переїхати до будинку, який побудував зі своєю колишньою, нотаріускою Христиною.

До речі, цей будинок колишнє подружжя не може поділити ще зі 2022 року. Христина навіть публічно зверталася до Каті, коли та там хазяйнувала, й пропонувала викупити її частину, перш ніж планувати "зносити стінку".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів