Варити не треба: Клопотенко епатував незвичним салатом із гречки
27 січня, 15:00
Шефкухар та ресторатор Євген Клопотенко епатував незвичними рецептами з додаванням гречки.
Амбасадор українського борщу показав, як приготувати салат з сухої крупи.
Для приготування знадобиться: гречка — 250 г, сік буряка — 250 г, солоні огірки — 100 г, насіння гарбуза — 1 ст.л, олія — 2 ст.л, петрушка - 20 г і сіль до смаку.
"Гречку промийте і залийте буряковим соком на 4-6 годин. Приготуйте соус. Петрушку перебийте в блендері з олією та сіллю", - пояснив шефкухар.
"Готову гречку змішайте з порізаними огірками, з насінням гарбуза та соусом", -повчив Євген.
Окрім салату Клопотенко також показав рецепт гречки з макаронами.
Нагадаємо, раніше Клопотенко показував, як приготувати незвичний "бутер" з оселедцем.
Читайте також:
- Мільйонер Клопотенко розповів про свої заробітки, якою має бути майбутня дружина і що купить за $50 тисяч
- "Точно не хочу одружуватись": Клопотенко про хаотичні стосунки з жінками, поцілунок з чоловіком та вартість приватної вечері від нього
- "Давайте ділитися любов'ю": Клопотенко підбив підсумки скандальної історії з кулінарним шоу в Лаврі та звернувся до вірян