"Для смачної вечері": Хіменес-Браво показав рецепт ніжної зеленої пасти

11 жовтня, 15:35
Фото з Instagram Ектора Хіменес-Браво

Шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво повчив своїх підписників, як вдома приготувати зелену пасту.

"Вам знадобиться всього кілька інгредієнтів та блендер, щоб отримати ніжну пасту для дуже смачної вечері. Ловіть рецепт цієї пасти від мене)" - написав Ектор. 

Для приготування такої пасти вам знадобиться:

  • Цукіні - 2 шт;
  • Часник - 1 шт;
  • Лимон - 1 шт;
  • Спеції (сіль, перець, улюблені приправи) - за смаком;
  • Оливкова олія - 1 ст.л;
  • Шпинат (альтернатива - базилік) - жменя;
  • Сир кисломолочний (альтернатива - сметана) - 1 упаковка;
  • Макарони-мушлі (обирайте тверді сорти) - 1 упаковка;
  • Вода у якій варили макарони - 120 мл;
  • Твердий сир (бажано пармезан) - 20 г.

Спочатку потрібно нарізані кільцями цукіні, часник у шкірці та половинку лимона викласти на пергамент.

"Посоліть, поперчіть, полийте олією і запікайте 30-35 хвилин у духовці при 200°C. Викладіть усе в блендер, вичавіть часник, додайте шпинат (альтернатива - базилік) і сир/сметану — збийте до кремового соусу", - написав Ектор.

Зверху пасту потрібно присипати пармезаном

Потім потрібно відварити пасту до готовності, соус вилити на сковороду та підігріти його разом із пастою постійно помішуючи.

"Потріть сиром і подавайте одразу разом із листками зелені", - додав він. 

Ектор каже, що ніжна паста - ідеальний варіант вечері

Нагадаємо, якось Хіменес-Браво показував рецепт картопляного пирога, який готується дуже швидко. 

Також він розповідав, як готувати бутерброди з омлетом та начинками на сніданок. 

IDEALMEDIA