"Для смачної вечері": Хіменес-Браво показав рецепт ніжної зеленої пасти
Шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво повчив своїх підписників, як вдома приготувати зелену пасту.
"Вам знадобиться всього кілька інгредієнтів та блендер, щоб отримати ніжну пасту для дуже смачної вечері. Ловіть рецепт цієї пасти від мене)" - написав Ектор.
Для приготування такої пасти вам знадобиться:
- Цукіні - 2 шт;
- Часник - 1 шт;
- Лимон - 1 шт;
- Спеції (сіль, перець, улюблені приправи) - за смаком;
- Оливкова олія - 1 ст.л;
- Шпинат (альтернатива - базилік) - жменя;
- Сир кисломолочний (альтернатива - сметана) - 1 упаковка;
- Макарони-мушлі (обирайте тверді сорти) - 1 упаковка;
- Вода у якій варили макарони - 120 мл;
- Твердий сир (бажано пармезан) - 20 г.
Спочатку потрібно нарізані кільцями цукіні, часник у шкірці та половинку лимона викласти на пергамент.
"Посоліть, поперчіть, полийте олією і запікайте 30-35 хвилин у духовці при 200°C. Викладіть усе в блендер, вичавіть часник, додайте шпинат (альтернатива - базилік) і сир/сметану — збийте до кремового соусу", - написав Ектор.
Зверху пасту потрібно присипати пармезаном
Потім потрібно відварити пасту до готовності, соус вилити на сковороду та підігріти його разом із пастою постійно помішуючи.
"Потріть сиром і подавайте одразу разом із листками зелені", - додав він.
Нагадаємо, якось Хіменес-Браво показував рецепт картопляного пирога, який готується дуже швидко.
Також він розповідав, як готувати бутерброди з омлетом та начинками на сніданок.
- 53-річний Хіменес-Браво в кумедному відео похвалився успіхами в вивченні української
- "Підйом був важкий": Хіменес-Браво показав, як підкорював Карпати з трьома пухнастиками
- "Побачимося в суді": Хіменес-Браво відреагував на звинувачування у залицянні до неповнолітніх хлопців та побачив у цьому російський слід