Черновецький став байкарем року, а Білик схудла на 100 тисяч доларів

24 грудня 2007, 15:24

Минулої суботи в Києві Катя Осадча влаштувала новорічний карнавал–церемонію нагородження "Зірки Світського Життя", на якій було визначено переможців у восьми іронічних номінаціях.

Переможцем у номінації "Танцюрист року" став народний депутат Давид Жванія за свій сольний танок на вечірці одного з медіа-холдингів. На цю номінацію також претендували Олександр Шовковський та Каха Каладзе.

Номінацію "Дієта року" отримала Ірина Білик. В одному з інтерв'ю співачка зізналася, що витратила на корекцію своєї фігури перед останнім туром 100 тисяч доларів.

У номінації "Фабрика краси" були представлені два номінанти, які відверто коментували свої пластичні операції: Таїсія Повалій та Ігор Ліхута. Перемогла дружба.


Дочка Володимира Литвина Олена стала першою в номінації "Розлучення року". Разом з нею номінантами стали телеведучий Савік Шустер та запорізький губернатор Євген Червоненко. Останнього, до речі, у понеділок звільнили з посади.

Приз за кращий карнавальний костюм цього вечора дістався дизайнеру Віктору Завадському, який прийшов на церемонію в образі Джека Горобця з "Піратів Карибського моря".

В номінації "Діамантова рука" перемогла Наталя Могилевська зі своїм візитом на відкриття виставки Reflection PinchukArtCentre одразу після зняття гіпсу з руки.

На звання "Світський футболіст" претендували Андрій Шевченко, Артем Мілевський і Андрій Гусін. Але переміг у цій номінації Олександр Шовковський.

Перемогу в номінації "Світські батьки" отримав Олександр Пономарьов за власну систему виховання сина. "Я його не б'ю, але говорю з ним дуже суворо, як з мужиком", - сказав Олександр в інтерв'ю.

В номінації "Байка року" переміг космічний мер Києва Леонід Черновецький із зізнанням про своє захоплення грою на баяні.

За матеріалами прес-служби "Світського життя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів