Гілларі Клінтон зняла Джека Ніколсона

6 березня 2008, 13:21
Знаменитий голлівудський актор Джек Ніколсон записав відеоролик на підтримку Гілларі Клінтон , яка бере участь у перегонах на пост президента США від Демократичної партії.

У ролику використані фрагменти з фільмів "Бетмен", "Кілька гарних хлопців", "Сяйво" та "Китайський квартал", у яких знімався Ніколсон.

А в одному з епізодів актор, одягнений у військову форму, говорить: "Повірте мені, джентльмени, у світі немає нічого сексуальнішого, за жінку, якій можна зранку віддати честь".

Наприкінці ролика 71-річний Ніколсон заявляє, що повністю підтримує Гілларі на президентських перегонах, пише "BBC News".


Популярність відео з зіркою кіно стала причиною появи пародії на оригінальний ролик. У пародійному варіанті виборцям пропонується проголосувати за Барака Обаму.

Джек Ніколсон - не єдина знаменитість, яка підтримала Гілларі Клінтон. Про свої симпатії до кандидатури екс-першої леді США вже заявив кінорежисер Стівен Спілберг і співачка Барбара Стрейзанд.

Барак Обама також може похвалитися підтримкою зірок. Серед тих, хто вважає сенатора кращим кандидатом на посаду президента, телеведуча Опра Вінфрі, актори Джордж Клуні та Роберт Де Ніро.

ВІДЕОРОЛИК ДИВІТЬСЯ НА "ЖИТТІ".

Фото з сайту ew.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів