Екс-"ВІА-Гра" Седокова поклала око і ноги на Малахова

21 квітня 2008, 10:57

Колеги по програмі "Телезірка - Суперзірка" співачка Аня Седокова і телеведучий Андрій Малахов провели еротичну фотозйомку і зняли кліп, повідомляє "Shoowbiz. ru".

Малахов спеціально прилетів у Київ, щоб знятися у кліпі екс-солістки групи "ВІА Гра" на нову пісню "Привыкаю".

У цьому відео Малахов з'являється в образі такого собі Бонда, що спокушає біляву бестію.

"Сюжет кліпу нагадує рімейк відомого американського фільму "Містер і місіс Сміт", - каже режисер кліпу Катя Царик.

"Перш ніж переможе любов, зірки будуть плести інтриги, ховати зброю одне від одного, пускати шпильки та влаштовувати всілякі неприємності. Одним словом, насолоджуватися шпигунськими пристрастями, які у підсумку переростуть у сильні почуття", - розповідає Царик.

Під час перерв у зйомках колишня дружина футболіста Белькевича, Аня відкрито домагалася Махова. Співачка сідала до нього на коліна, обіймала і намагалася поцілувати.

"Ви б бачили, яке в Андрія приголомшливе тіло! Коли Андрій вперше до мене доторкнувся, я зрозуміла - хочу у своєму кліпі тільки його!", - каже Седокова.

"Але ж раніше я навіть не розраховувала, що він зверне на мене увагу. Скільки разів приходила до нього на ефіри, але він у мою сторону навіть не дивився - адже я не блондинка", - бідкається вона.

"Але я не кваплю його! А то він скаже, а потім пошкодує. У нас ще цукерково-букетний період", - посміхається екс-"ВІА-Гра".

Фото "Комсомольської правди в Україні"

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали