Лорак хоче пов'язати своє майбутнє з італійцем і розкаже про СНІД

30 квітня 2008, 17:45

У рамках участі в міжнародному конкурсі "Євробачення-2008" Ані Лорак не обмежитися лише виконанням пісень.

Вона також буде брати участь у соціальних проектах, спрямованих на боротьбу з дискримінацією людей, хворих СНІДом, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ"

Про це співачка заявила у середу на прес-конференції.

Останні кілька місяців Кароліна брала участь у промо-турі по країнах Європи. У рамках підготовки до конкурсу Лорак відвідала Кіпр, Мальту, Болгарію, Македонію, Росію, Великобританію, Іспанію.


За її словами, пісня "Shady Lady" у всіх країнах сприймається на ура.

"Скрізь пісня сприймається на ура. Скільки я її співаю, стільки розумію, що це був правильний вибір. Вперше за всю історію лондонського "Кепітал радіо" вони вибрали пісню із всіх претендентів і поставили її у тверду ротацію", - відзначила співачка.

Ані також натякнула на плани, пов‘язані із італійським метром Роберто Каваллі. Як раніше писав ТаблоID, саме він займається виготовленням сукні й аксесуарів для Лорак, а також для всієї команди й балетної групи.

"Це теж подія. Достукатися до дизайнера світової величини теж не так просто. Йому сподобалася моя музика. Може, це переросте у постійне співробітництво", - обмовилася Лорак.

У рамках виступу планується велике шоу, декорації до якого виготовлені у Греції. Хореограф і режисер також приїдуть із Греції.

Українська учасниця також представить гостям і глядачам "Євробачення" свій документальний фільм "СНІД не передається через дружбу".

"Крім пісні у мене є бекстейдж - моя місія, спрямована на боротьбу з дискримінацією людей, хворих СНІДом. "Євробачення" - платформа, де можна про це говорити й об'єднати людей у боротьбі із цією проблемою", - підкреслила Лорак.

Нагадаємо, пісенний конкурс "Євробачення-2008" пройде 20, 22 і 24 травня у сербському Белграді.

Фото "ЛІГАБізнесІнформ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів